Cibuli a česnek nakrájíme na drobno a osmahneme do zlatova na olivovém oleji a přidáme rozdrobené hovězí maso. Když je maso hotové, přidáme všechno koření, promícháme a přimícháme nakrájená rajčata z konzervy i se šťávou (pokud použijeme protlak, je nutné přidat trochu vody) a nakonec slité fazole. Vše promícháme a necháme asi 5 min. vařit.
2
Do hotové směsi přimícháme uvařenou rýži (cca 2 varné sáčky nebo 1 hrnek ještě neuvařené rýže).
výborné a rychlé... jen místo rýže (tatík není zrovna fanda) jsem dala čerstvý chleba :-)
jediná drobnost (a to asi spíš ke mně než k receptu) - nasypala jsem tam ještě víc chilli než je v receptu a tatínkovi to přišlo málo :D
marketa
|1. 8. 2011 19:44
ja ho varim take takto jen ryzi delam zvlast a potom je jako priloha. Moc dobreee :) mnam
Michaela Hlaváčková
|8. 10. 2008 22:50
už ti někdo někdy řekl, že jsi trapnej, Jozefe...?
Anonym
|11. 9. 2007 13:46
Výborné, doporučuji!
Lenka S.
|7. 9. 2007 13:20
Takhle chytáte za slovo každého pane Jozefe? Jídlo jsem vařila a je moc dobré....vřele doporučuji
Anna Kolocová
|5. 9. 2007 18:46
Samozřejmě, že to vím. Toto je ale recept přímo z Kolumbie (sice to není Mexiko, odkud toto jídlo pochází, ale tamější kuchyně je vlastně stejná) od rodilého Kolumbijce...
Anna Kolocová
|5. 9. 2007 18:45
Samozřejmě, že to vím. Toto je ale recept přímo z Kolumbie (sice to není Mexiko, odkud toto jídlo pochází, ale tamější kuchyně je vlastně stejná) od rodilého Kolumbijce...
Jozef T.
|1. 9. 2007 12:34
Predpokladám, ze viete, ze ziaden recept neexistuje ako pravý, pretoze v kazdej domácnosti sa varí podobne, ale vzdy trochu inác. Takze Vase Chili je Vase, ale nie "pravé".