Cukr utavíme na karamel a pak přilijeme 200 g svařené šlehačky, zamícháme a necháme vychladit. Po vychladnutí rozmícháme a přidáme půl litru ušlehané šlehačky a zlehka zamícháme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
ET
|30. 3. 2015 20:15
TAK JSEM TO POPRVÉ ZKUSILA A KRÉM SE MI ZDRCNUL LILA JSEM ALE KARAMEL DO ŠLEHAČKY.JE TO TÍM PORADTE?
Dáša
|28. 4. 2011 10:41
Supeeer...ten dort je....ani neumim psát a pravopis....už vůbec....:DD
<3 :-$ :-$
J J
|10. 1. 2007 15:54
Obě náplně jsou dobré , dala jsem za 1
D K
|7. 1. 2007 14:08
Tak jsem ráda pani Markéto, že se Vám povedla a chutnala.
englicka marketa
|7. 1. 2007 12:07
hotovo udělala jsem obě vaše náplně,tato je o něco hutnější než ta pudinková ale výborná není to přeslazené a dobře se stím plní věnečky,ukládám a dávám za jedna:o))
D K
|6. 1. 2007 21:20
Pane Jozef já jsem si tuto náplň prostě tak pojmenovala a pod tímto mým soukromým názvem jsem ji napsala i sem. Pani Hano díky za Váš komentář.
Hana Rožníčková
|6. 1. 2007 13:08
Sakra lidi, když se vám nelíbí slovo " pravá ", tak si ho odmyslete. Ale tady jde o to, jestli to vyzkoušíte a potom budete komentovat jestli chutnalo nebo nechutnalo, nebo co jste změnily apod. Tohle slovíčkaření je o ničem - je to web o JÍDLE!!!!!
Jozef T.
|6. 1. 2007 12:31
Preco si myslíte, ze tá Vasa nápln je "pravá"?
englicka marketa
|5. 1. 2007 16:30
tak jsem se rozhodla že o víkendu udělám věnečky a použiju vaší náplň do větrníků,mohla by to být chuťově zajímavější obmněna za klasickou pudinkovou náplň..díky za tip:o)))