• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pravá domácí pizza
Napište svůj komentář k receptu

Pravá domácí pizza

autor: Soada
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pravá domácí pizza
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 250
      g hladká mouka
    • droždí 1/2 ks
    • mléko
    • 1
      špetka sůl
  • Kečupová omáčka
    • kečup - jemný
    • rajský protlak
    • oregáno
    • bazalka
    • sůl
  • Další přísady
    • cherry rajčátka Nebo rajčata z konzervy (loupaná)
    • 300
      g šunka
    • 100
      g vysočina
    • sýr niva
    • pórek Mražený
    • smetana

Postup přípravy receptu

1
Z vlažného mléka a droždí připravíme kvásek a smícháme s moukou. Osolíme a vypracujeme těsto. Necháme vykynout alespoň 1,2 h vykynout. Na předem vymazaný a vysypaný plech těsto rozválíme a potřeme trochou olivového oleje. Na těsto rozetřeme kečupovou omáčku a poklademe malé kousky rajčátek.
2
Dále pokládáme kousky nakrájené šunky (nejlépe na širší nudličky, né celé plátky!) a místy kolečka salámu vysočina. Poté rozvrstvuji nivu a opravdu nešetřím. Na celou pizzu přidám mražený pórek a mohu ještě trochu posypat kořením na pizzu.
3
Poté to dám péct. Peču na tolik stupňů aby se mi pizza nepřipalovala. Však to znáte, 5 - 10 minut před vyndáním, pizzu celou poliji smetanou. Pizza má poté jemnější a vynikající chuť. Nikdy nemám stanovené pevné množství ingrediencí, šunky, salámu, nivy a pórku si přidejte jak kdo má rád.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pravá třešňová bublanina

Pravá třešňová bublanina

Pravá pistáciová zmrzlina

Pravá pistáciová zmrzlina

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Pravá Hoisin čína s nudlemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonymous | 15. 11. 2015 21:27

    takovej hnus sem snad nikdy neměla ps.všichni co ste sem psali ste hnsní kreténi a debilové

  • Tereza Turková | 4. 9. 2009 18:29

    Opraveno, v pondělí ještě smažeme diskuzi ať není zmatek. hezký víkend všem

  • Petra Mašková | 4. 9. 2009 16:52

    Omlouvám se tedy za použití slova -zmrzlý- pórek. Samozřejmě jsem měla na mysli pórek z mrazáku. Mám ho sklizený ze zahrádky. Slovo opravím, jen co to bude možné. Jednou jsem to dělala s čerstvím pórkem a podle mě je lepší mražený (ze zahrádky). Ale jak jsem řekla, jak kdo má rád :)

  • ladislava staffenová | 3. 9. 2009 11:21

    Já myslím že má pravdu jak mirka tak i Simča - prostě tak jako Simča ho zmrazím a použiju, a Petra asi jen použila jiná slova, ale jde o totéž :-D Navíc, pro Di - zmrazený porek, pokud ho mám na zahradě se vyrovná čerstvému a navíc ten v zimě z obchodů ---no ten mi moc nechutná

  • Simča Sládková | 3. 9. 2009 10:27

    No nevím..... "zmrzlý" pórek je něco, co jsem zapoměla na zahradě a ono to zmrzlo. "Mražený" pórek je ten, který jsem sklidila, vyčistila, nakrájela, blanšírovala a zamrazila.... A to je přece rozdíl.

  • Miroslava Severová | 3. 9. 2009 10:25

    A proč ne zmrzlý? Jestli má Petra zahradu, tak určitě má pórek do zásoby sklizený do mrazáku. Já ho mám taky, a podle potřeby přidávám do přípravy různých pokrmů zmrazený, kdyby se nechal před upotřebením rozmrazit tak nebude dobrý.

  • Di - | 2. 9. 2009 19:36

    Zmrzlý pórek? A proč ne čerstvý, vždyť je v obchodech dostupný téměř celý rok! Zmrzlý je hrozný!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Cherry rajčátka Droždí Hladká mouka Kečup - jemný Mléko Oregáno Pórek Rajský protlak Smetana Sůl Šunka Sýr Niva Vysočina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Americká buchta

Americká buchta

Zapečené brambory s kuřecím masem a slaninou

Zapečené brambory s kuřecím masem a…

Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou

Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou

Vdolky pečené v troubě

Vdolky pečené v troubě

Makový jablečník

Makový jablečník

Marináda

Marináda

Bruselské hovězí - minutka

Bruselské hovězí - minutka

Falešný tatarák z uzeniny

Falešný tatarák z uzeniny

Pórková omáčka

Pórková omáčka

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

44
Klasické lečo
Klasické lečo
36
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
34
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
32
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
29
Losos (nejen) v bylinkách
Losos (nejen) v bylinkách

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Krkonošský James Bond! Igor Orozovič předvádí pekáč buchet na horské chatě

Krkonošský James Bond! Igor Orozovič předvádí pekáč buchet na horské chatě

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Pravá domácí pizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact