• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pravá domácí pizza
Napište svůj komentář k receptu

Pravá domácí pizza

autor: Soada
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pravá domácí pizza
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 250
      g hladká mouka
    • droždí 1/2 ks
    • mléko
    • 1
      špetka sůl
  • Kečupová omáčka
    • kečup - jemný
    • rajský protlak
    • oregáno
    • bazalka
    • sůl
  • Další přísady
    • cherry rajčátka Nebo rajčata z konzervy (loupaná)
    • 300
      g šunka
    • 100
      g vysočina
    • sýr niva
    • pórek Mražený
    • smetana

Postup přípravy receptu

1
Z vlažného mléka a droždí připravíme kvásek a smícháme s moukou. Osolíme a vypracujeme těsto. Necháme vykynout alespoň 1,2 h vykynout. Na předem vymazaný a vysypaný plech těsto rozválíme a potřeme trochou olivového oleje. Na těsto rozetřeme kečupovou omáčku a poklademe malé kousky rajčátek.
2
Dále pokládáme kousky nakrájené šunky (nejlépe na širší nudličky, né celé plátky!) a místy kolečka salámu vysočina. Poté rozvrstvuji nivu a opravdu nešetřím. Na celou pizzu přidám mražený pórek a mohu ještě trochu posypat kořením na pizzu.
3
Poté to dám péct. Peču na tolik stupňů aby se mi pizza nepřipalovala. Však to znáte, 5 - 10 minut před vyndáním, pizzu celou poliji smetanou. Pizza má poté jemnější a vynikající chuť. Nikdy nemám stanovené pevné množství ingrediencí, šunky, salámu, nivy a pórku si přidejte jak kdo má rád.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pravá třešňová bublanina

Pravá třešňová bublanina

Pravá pistáciová zmrzlina

Pravá pistáciová zmrzlina

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Pravá Hoisin čína s nudlemi

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonymous | 15. 11. 2015 21:27

    takovej hnus sem snad nikdy neměla ps.všichni co ste sem psali ste hnsní kreténi a debilové

  • Tereza Turková | 4. 9. 2009 18:29

    Opraveno, v pondělí ještě smažeme diskuzi ať není zmatek. hezký víkend všem

  • Petra Mašková | 4. 9. 2009 16:52

    Omlouvám se tedy za použití slova -zmrzlý- pórek. Samozřejmě jsem měla na mysli pórek z mrazáku. Mám ho sklizený ze zahrádky. Slovo opravím, jen co to bude možné. Jednou jsem to dělala s čerstvím pórkem a podle mě je lepší mražený (ze zahrádky). Ale jak jsem řekla, jak kdo má rád :)

  • ladislava staffenová | 3. 9. 2009 11:21

    Já myslím že má pravdu jak mirka tak i Simča - prostě tak jako Simča ho zmrazím a použiju, a Petra asi jen použila jiná slova, ale jde o totéž :-D Navíc, pro Di - zmrazený porek, pokud ho mám na zahradě se vyrovná čerstvému a navíc ten v zimě z obchodů ---no ten mi moc nechutná

  • Simča Sládková | 3. 9. 2009 10:27

    No nevím..... "zmrzlý" pórek je něco, co jsem zapoměla na zahradě a ono to zmrzlo. "Mražený" pórek je ten, který jsem sklidila, vyčistila, nakrájela, blanšírovala a zamrazila.... A to je přece rozdíl.

  • Miroslava Severová | 3. 9. 2009 10:25

    A proč ne zmrzlý? Jestli má Petra zahradu, tak určitě má pórek do zásoby sklizený do mrazáku. Já ho mám taky, a podle potřeby přidávám do přípravy různých pokrmů zmrazený, kdyby se nechal před upotřebením rozmrazit tak nebude dobrý.

  • Di - | 2. 9. 2009 19:36

    Zmrzlý pórek? A proč ne čerstvý, vždyť je v obchodech dostupný téměř celý rok! Zmrzlý je hrozný!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Svačina Večeře Pozdní večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bazalka Cherry rajčátka Droždí Hladká mouka Kečup - jemný Mléko Oregáno Pórek Rajský protlak Smetana Sůl Šunka Sýr Niva Vysočina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninové rizoto

Zeleninové rizoto

Báječný jablkový koláč

Báječný jablkový koláč

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Ovocné knedlíky ze spařeného těsta

Hovězí chilli čína

Hovězí chilli čína

Campari Orange Passion

Campari Orange Passion

Indické kuře Tikka Masala

Indické kuře Tikka Masala

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Bábovka s rebarborou - hrníčková

Naložená kuřecí křídla

Naložená kuřecí křídla

Kuřecí prsa s cuketou

Kuřecí prsa s cuketou

Doporučujeme

50 minut
Čočka na kyselo

Čočka na kyselo

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

191
Vegetariánský burger z tofu
Vegetariánský burger z…
132
Rýžové chlebíčky s vajíčkem
Rýžové chlebíčky s…
69
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…
45
Fazolky nakyselo s vejci
Fazolky nakyselo s vejci
38
Toskánská fazolová polévka
Toskánská fazolová…

Zajímavé články

Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamie Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z křehkého těsta, s mandlemi nebo pudinkem
Jablečný koláč 4x jinak: Upečte si sypaný, z…
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak ho připravit doma
Dýňové latte lepší než z kavárny. Naučte se, jak…
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
AHA.cz Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Z Mareše je troska: Rozvod s Monikou, nebo vážná nemoc?

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Největší hit podzimu? Semiš! Jak nosit tento draze vypadající trend?

Ženy.cz Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Chlapi, takhle ne! 10 věcí, které zaručeně odradí každou ženu

Blesk.cz Je zpět a drtí sledovanost. Michael C. Hall pro Blesk: „Dexter žije a má chuť riskovat!“

Je zpět a drtí sledovanost. Michael C. Hall pro Blesk: „Dexter žije a má chuť riskovat!“

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

Jaké jste znamení podle indického horoskopu? Najděte si to své!

  • Recepty.cz
  • Pravá domácí pizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact