Maso nakrájíme na kostičky a zalijeme olejem, nakořeníme, promícháme a necháme asi 20 minut odstát.
2
Mezitím uvaříme špagety, které po vychladnutí zprudka orestuje na oleji do zlatova. Hotové špagety smícháme s nastrouhanou syrovou mrkví a na jemno nasekanými vejci.
3
Maso také rychle osmahneme a přidáme na plátky nakrájené zelí.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
< o)))))><
|1. 4. 2013 11:15
V životě jsem neviděl, že by do "pravé číny" dávali kari? Indické koření.
SHA
|13. 11. 2007 15:00
dost dobrý
Tereza -
|29. 5. 2007 13:14
Nie do každého jedla čínskej kuchyne ide sójovka. Mňa skôr "dráždi" ten pojem čína. Jedál čínskej kuchyne je mnoho, rovnako ako českej, slovenskej, francúzskej atď. Keď niekto povie, že ide variť čínu, to mi pripadá, ako by som povedala, že idem variť slovenskú kuchyňu alebo skrátene Slovensko.
Anonym
|29. 5. 2007 12:35
Max Mates a anonyme a jaká je pravá čína,když tvrdíte,že tato není?Pavla
Max Mates
|29. 5. 2007 11:02
to jo,to nevidelo Cinu ani na mape.Kdeje sojovka????
Anonym
|19. 5. 2006 21:24
tohle že je pravá čína????????
čtenářka a kuchařka
|20. 4. 2004 14:28
Je to super, ale místo špaget jsem udělala čínské nudle.Děkuji za recept.
Danuše Nová
|10. 3. 2004 01:52
no nevím jak si kombinovat špagety a čínu ale nakonec těch 20 minut rozhodlo
Markéta Crhová
|7. 3. 2004 17:37
Kdyz jsem se poprve podivala na ten recept, rekla jsem si hned, ze ho musim zkusit, jednak jsou v nem veci, ktera mam rada a za druhe me prekvapila doba pripravy neuveritelnych 20 minut.Chtela bych touto cestou pani Motyckove podekovat a poprat ji jen to krasne.