• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pravá čína
Napište svůj komentář k receptu

Pravá čína

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pravá čína
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 2
      ks kuřecí maso řízek
    • čínské zelí velmi malé
    • olej
    • koření - čína
    • kari
    • sůl
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      ks vařená vejce
    • 1
      ks mrkev větší
    • 0,50
      balíček špagety (bezvaječné jsou lepší)

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na kostičky a zalijeme olejem, nakořeníme, promícháme a necháme asi 20 minut odstát.
2
Mezitím uvaříme špagety, které po vychladnutí zprudka orestuje na oleji do zlatova. Hotové špagety smícháme s nastrouhanou syrovou mrkví a na jemno nasekanými vejci.
3
Maso také rychle osmahneme a přidáme na plátky nakrájené zelí.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Pravá Hoisin čína s nudlemi

Pravá třešňová bublanina

Pravá třešňová bublanina

Pravá pistáciová zmrzlina

Pravá pistáciová zmrzlina

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • < o)))))>< | 1. 4. 2013 11:15

    V životě jsem neviděl, že by do "pravé číny" dávali kari? Indické koření.

  • SHA | 13. 11. 2007 15:00

    dost dobrý

  • Tereza - | 29. 5. 2007 13:14

    Nie do každého jedla čínskej kuchyne ide sójovka. Mňa skôr "dráždi" ten pojem čína. Jedál čínskej kuchyne je mnoho, rovnako ako českej, slovenskej, francúzskej atď. Keď niekto povie, že ide variť čínu, to mi pripadá, ako by som povedala, že idem variť slovenskú kuchyňu alebo skrátene Slovensko.

  • Anonym | 29. 5. 2007 12:35

    Max Mates a anonyme a jaká je pravá čína,když tvrdíte,že tato není?Pavla

  • Max Mates | 29. 5. 2007 11:02

    to jo,to nevidelo Cinu ani na mape.Kdeje sojovka????

  • Anonym | 19. 5. 2006 21:24

    tohle že je pravá čína????????

  • čtenářka a kuchařka | 20. 4. 2004 14:28

    Je to super, ale místo špaget jsem udělala čínské nudle.Děkuji za recept.

  • Danuše Nová | 10. 3. 2004 01:52

    no nevím jak si kombinovat špagety a čínu ale nakonec těch 20 minut rozhodlo

  • Markéta Crhová | 7. 3. 2004 17:37

    Kdyz jsem se poprve podivala na ten recept, rekla jsem si hned, ze ho musim zkusit, jednak jsou v nem veci, ktera mam rada a za druhe me prekvapila doba pripravy neuveritelnych 20 minut.Chtela bych touto cestou pani Motyckove podekovat a poprat ji jen to krasne.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Těstoviny & rizota Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Pokrmy Z těstovin Drůbeží Oběd Večeře Vaření Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Čínské zelí Kari Koření - Čína Kuřecí maso Mrkev Olej Špagety Sůl Vařená vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek II.

Tatarský biftek II.

Velikonoční tvarohový mazanec

Velikonoční tvarohový mazanec

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky a papriky

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…

Bramborové pagáče

Bramborové pagáče

Česnekové plátky se slaninou

Česnekové plátky se slaninou

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Celerovo-mrkvová pomazánka s pečivem

Zapečená brokolice se zeleninou a šunkou

Zapečená brokolice se zeleninou a…

Fazolková rýže - (nejen) příloha

Fazolková rýže - (nejen) příloha

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)

Doporučujeme

30 minut
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným hráškem

Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

275
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
211
Dýňová tortila
Dýňová tortila
208
Máslové řízky
Máslové řízky
52
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…
46
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…

Zajímavé články

Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat správně!
Jak péct maso s provázkem? Naučte se ho svázat…
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si kompot, džem, ocet nebo přísadu nejen do koláčů
5 skvělých nápadů, jak zavařit jablka: Vyrobte si…
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný jablečný koláč podle Viki z Masterchefa
Štrúdl a cheesecake v jednom? Upečte si výborný…
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
KVÍZ: Jak dobře znáte české houby? Otestujte se!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si Dutch baby!
Ideální moučník do deštivého počasí? Upečte si…
AHA.cz Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Obrat u Cibulkové a Etzlera: Životní loterie snů!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Kdo byl skutečný Igor Hnízdo a koho si měl v Obecné škole zahrát Václav Klaus?

Ženy.cz Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Microcheating ve vztahu. Jaké chování už je za hranou?

Blesk.cz Podruhé těhotná modelka Holíková:  Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

Podruhé těhotná modelka Holíková: Povolala psycholožku! Strach z poporodní deprese!

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Ve čtyřech letech se stal nejkrásnějším chlapcem na světě. Jak žije Cooper Lunde dnes a proč budí tak smutný dojem?

Blesk Horoskopy Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

Největší podrazáci horoskopu: Tahle čtyři znamení se nestydí lhát vám do očí

  • Recepty.cz
  • Pravá čína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact