• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pratchýnino kuře
Napište svůj komentář k receptu

Pratchýnino kuře

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
1.4
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pratchýnino kuře
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks kuřecí maso celé kuře
    • 3
      ks cibule
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce ocet
    • 3
      lžíce bílé víno
    • petržel zelená
    • sůl
    • pepř mletý
    • olej
    • mletá paprika
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Kuře naporcujeme na malé porce. Cibuli nakrájíme najemno, česnek prolisujeme, petržel nasekáme a všechno smícháme.
2
1/2 této směsi dáme na dno zapékací mísy, na to naskládáme osolené a opepřené porce kuřete a druhou polovinu směsi. Polejeme vínem a octem a necháme přes noc uležet.
3
Hladkou mouku smícháme s paprikou, jednotlivé porce v ní obalíme a pomalu opékáme na pánvi. Na opečené přidáme zbytek směsi z mísy.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Grilované kuře z papiňáku

Grilované kuře z papiňáku

Pečené kuře

Pečené kuře

Kuře v parmazánu se salátem

Kuře v parmazánu se salátem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana Kutačová | 4. 8. 2006 12:41

    Ten anonym jsem byla já...zapomněla jsem se přihlásit.Kuře jsem udělala,chuťově dobroučké a voňavé a udělala jsem to jako Marsí,jen jsem doma neměla víno,tak jsem dala trošičku víc octu.

  • Marsí | 4. 8. 2006 10:43

    No ..tahleta diskuze mně přiměla prubnout ten recept. Akorát jsem dala místo celého naporcovaného kuřete pouze stehýnka a to rozdělené na dva díly(špalíček a zbytek stehna), vynechala jsem ten ocet neb se mi to pozdávalo s vínem dost kyselé no a po opečení v pánvi jsem maso vyndala a přidala orestovat tu zbylou marinádu. Tím, že ta stehna byla obalená v mouce, tak se ten zbytek marinády zahustil, pak jsem tím to maso přelila a bylo. Nebylo to špatné. Možná kdyb se tam přidala do té vypečené šťávy kapka smetany, tak by se to zjemnilo.A holky...nehádej te se...každý se vyjadřujeme svým způsobem..hezký víkendík všem...:o)))

  • Jana | 4. 8. 2006 07:27

    Už to konečně chápu!Paní Lorencová,vy si prostě přejete,aby zmizely nejapné diskuse o receptech,a nikdo se radši neodvážil ani pípnout.Nerozumím receptu,tak na to prostě nemám a huš-jinam.Máte velkou smůlu,tak to se určitě nestane.Já proti vám volím jedinou obranu,která je možná-od této chvíle vás budu i s vašimi recepty ignorovat.

  • Jana Kutačová | 4. 8. 2006 07:20

    Vkládám se do diskuze na téma recepty a jejich vysvětlení.Četla jsem recepty paní Hany a opravdu jsem občas tápala jak je to vlastně myšleno,ale v konečném důsledku,když jsem se zamyslela,tak by mě nenapadlo dávát syrovou marinádku na jídlo,ale určitě bych ji tepelně upravila.Chce to jen trochu zauvažovat,jak by měl daný pokrm vypadat a jak tady někdo napsal-dávat pětky za pokrm,který může být velice chutný a je jen nevyzkoušený,tak to je opravdu nesmysl.Od toho to hodnocení tady není.Asi to budu muset vyzkoušet a trochu zaimprovizovat.:o)

  • Anonym | 3. 8. 2006 20:31

    Šárko, takže jste si na to opečené kuře dala tu syrovou marinádu , jo???? Protože tak to chápu já z tohoto receptu. Jak psala paní Hana, každý má jinou chuť. Ale já, a myslím, že mnoho dalších určitě takovou "krvavou dobrůtku" odmítnou.

  • sarka | 3. 8. 2006 16:41

    ..se zbytkem marinády jsem naložila tak, jak je uvedeno v receptu ...me na tom neprijde NIC nejasneho, Věro, Luckymili a ostatni ...

  • Martina Veselá | 3. 8. 2006 13:37

    Hanko a tom píšu. Pořád nechápu, proč se tu řeší takováhle kravina. Prostě buď to uvařím - nebo ne. A jak tak koukám na hodnocení a komentáře, tak to ještě nikdo ani nezkusil ale pětky už vám nasázeli.

  • Zita | 3. 8. 2006 11:38

    Ivana ma pravdu.Komentáře mají sloužit k posouzení receptu,přidání postřehů a rad,nebo vysvětlení nejasností.A ne k tomu,aby se tu mohl prezentovat někdo komu evidentně dělá radost vytáčet druhé.Je tu přece spousty jiných,vyzkoušených a dobře popsaných receptů.Tak si nekažme den zbytečným dohadováním.

  • Hana Lorencová | 3. 8. 2006 11:33

    Martino, člověk se vždycky chová tak jak se k němu chová okolí. Je tu spousta receptů, které mi nesedly, ale každý má jinou chuť a nedovolila bych si je jakkoli komentovat, když jsem je nevyzkoušela, natož hodnotit. To je jen o slušnosti a taktu v kadém z nás.

  • Martina Veselá | 3. 8. 2006 11:04

    A co takhle - ...na opečené přidáme zbytek směsi z mísy a krátce podusíme. Přestaňte se už konečně dohadovat o slovíčka. Také mi je divné, že bych na hotové maso nalila syrovou marinádu, takže ji podusím a je to. A pak ohodnotím jestli je to dobré. Hanko příště stačí napsat něco v tomhle smyslu a máte pokoj a všichni se můžeme vyhnout osočování a zbytečné hysterii.

  • Ivana | 3. 8. 2006 10:57

    HALLLOOOO!!! Zkuste moje Kuře na šlehačce, mám sice recept "jen" od tchýně, ale je napsaný srozumitelně. A nenervujte se s paní Hanou, která se evidentně už dlouho baví na náš účet!!!! Ať si to svoje kuře polité trochou syrové krve s cibulí nechá....

  • luckymili | 3. 8. 2006 10:44

    Máte asi pravdu Věro, také si myslím, že Hana neví a nebo se snaží syrovou marinádou zbavit své rodiny.Tak tedy, pokusím se odpovědět já, protože dělávám podobný recept. Ocet nedávám, jen víno /většinou se používá jedno nebo druhé a český ocet je dost silný/, přidávám ještě bylinky. Odležené kousky kuřete v marinádě promnu a snažím se na ně přitlačením nalepit, co nejvíce cibule. Pokud přece jen něco z marinády zůstane, přidám na pánev po opečeném kuřeti a povařím, popřípadě přidám vývaru nebo vody a dochutím.

  • Věra | 3. 8. 2006 10:32

    Nevím kdo šťourá já se jen slušně prám Vás a zase prd a opět jsme na začátku... díky za nejasné vysvětlení, takže jste paní Lorencová tento recept nevařila , (zeptejte se teda Jandákao vysvětlení ) a dáváte recepty které si upravíte dle sebe víceméně tak, aby tomu nikdo nerozuměl a neumíte je vysvětlit ani sama. Možná by jste se měla nad sebou zamyslet.

  • Anonym | 3. 8. 2006 10:23

    K poslednímu komentáři p.Lorencové,kde vše naprosto dokonale vysvětlila,mi nezbývá nic jiného, než dodat:"ať žije salmonelóza".A proto asi ty špatné známky.

  • Hana Lorencová | 3. 8. 2006 09:20

    Paní Věro, vidím, že vážně uvažujete o přípravě tohoto jídla k nedělnímu obědu. Tak aby Vám to neleželo v hlavě, se zbytkem marinády jsem naložila tak, jak je uvedeno v receptu. A pro více šťouravé, tenhle recept mám od Vítězslava Jandáka.

  • Věra | 3. 8. 2006 09:11

    p. Lorencová, myslím, že pratchýně již není mezi námi a vy se nemáte koho zeptat a tak používáte finty politiků, a to tak, že neodpovídáte na otázku. Komentářů je tu od vás dost, ale chtělo by to jednu větu a nemusí být ani rozvitá. Dělala jste vůbec tento recept ? Pokud ano, popište, jak jste naložila s tím zbytkem syrové marinády vy.... ????

  • Hana Lorencová | 3. 8. 2006 09:02

    Máte dobrý postřeh Anonyme, lidé jsou prostě chybující. :-)))

  • Lidka Kábrtová | 3. 8. 2006 08:54

    Ač nerada, musím se přidat, celý recept je naprosto nesrozumitelný. Skutečně není nutné psát slohové cvičení, ale příprava jídla by měla být jasná na první pohled. Tady není ani na pohled pátý... Doporučovala bych skutečně recept celý přepsat.

  • Hana Lorencová | 3. 8. 2006 08:51

    Na to, že tento recept všem není jasný nebo spíše nechtějí, aby jim byl jasný, vidím, že byl vyzkoušen. Nebo se tu recepty hodnotí na základě zveřejněného textu? :-)

  • Zdena z JM | 3. 8. 2006 06:15

    Komentářů jste sice napsala dost,to je pravda,ale zatím jsme se stále nedozvěděli to, na co se pořád dokola ptáme:co udělat s marinádou,když ji nechceme vyhodit.

  • Anonym | 2. 8. 2006 22:22

    ať čtu jak chci vaše odpovědi pani Lorencová naprosto jasné mi to vůbec není. Vůbec neodpovídáte na dotaz jak využít zbylou marinádu.Kdybych to nechápala jenom já, tak si řeknu, asi jsem natvrdlá, ale pokud je nás víc, tak chyba je asi u Vás.

  • Hana Lorencová | 2. 8. 2006 21:17

    Když si přečtete všechny moje odpovědi v komentářích, bude Vám naprosto jasno. Už jsem k tomuto receptu zodpověděla vše, nevím co bych více dodala.

  • Zita | 2. 8. 2006 10:13

    Myslím si,že pro p.Lorencovou to asi těžké je.Jak jinak by bylo možné,že na tolik jasných dotazů ješte neodpověděla.

  • Anonym | 1. 8. 2006 23:52

    Pani Lorencová ,píšete: POKUD CHCETE POUžJTE, POKUD NE, VYHOĎTE.Pokud ji chci teda využít, tak jakým způsobem. To je tak těžký to vysvětlit ?

  • Zdena z JM | 31. 7. 2006 06:30

    Souhlasím s anonymem,podle receptů p.Lorencové začátečík určitě nic neuvaří.

  • Hana Lorencová | 29. 7. 2006 09:35

    Tohle jsem potřebovala slyšet, vezmu si to opravdu k srdci. :-)))

  • Anonym | 29. 7. 2006 00:22

    Zatím všechny recepty, které jste tu vložila, jsou opravdu nesrozumitelné. V každém máte nějakou nesrovnalost. Dobře to napsala ve svém komentáři Šárka Tkáčová. Dobře vysvětlit přípravu svého receptu a umět přiznat chybu. Nemyslíte? Dobře si po sobě pročítejte vložené recepty a nebude tu tolik zbytečných komentářů , a ten nejdůležitější, jak konečný pokrm vlastně chutná , tu nebude ani jeden, protože to každého odradí .

  • Emma Kessnerová | 28. 7. 2006 20:28

    Přece nám nechcete říci,paní Lorencová,že zbytek marinády mám použít na to opečené kuře!?To není moc chutné.

  • Soňa N | 27. 7. 2006 21:51

    Souhlasím s paní Zdenou z JM.Poslední věta:Na opečené přidáme zbytek směsi z mísy.A já se ptám.Tu směs ješte s kuřetem opéct,aby se tepelně zpracovala?Předpokládám,že ano.Stačí přece jednoduše toto vysvětlit a není potřeba psát slohová cvičení.

  • Eva | 27. 7. 2006 19:52

    No a jak máme tepelně opracovat zbytek marinády?

  • Hana Lorencová | 27. 7. 2006 17:43

    V receptu je to dost jasně napsané. Nebudeme tu přeci skládat slohová cvičení a chytat se slovíček jako na chatu. Pokud by bylo něco špatně uvedeno, požádám o opravu, jak se to už jednou stalo. O zbytku marinády tu píšu neustále dokola: POKUD CHCETE, POUŽIJTE, POKUD NE, VYHOĎTE.

  • Šárka Tkáčová | 27. 7. 2006 11:19

    Přidávám se k paní Zdeně z JM a ostatním.Každý by měl umět přípravu svého receptu vysvětlit,a pokud udělá chybu , tak ji přiznat.Zvlášť my,které spojuje láska k vaření.

  • Zdena z JM | 27. 7. 2006 10:48

    Všichni chceme vysvětlit tu poslední větu.jestli na opečené kuře dáváte zbytek syrové marinády.Nevím,co je na tom tak nepochopitelné.

  • Věra | 27. 7. 2006 10:44

    tak poslední věta v receptu nepla ????

  • Hana Lorencová | 27. 7. 2006 10:20

    Už nevím jak odpovědět, obalené kuře usmažíme a je hotovo.

  • Anonym | 27. 7. 2006 06:46

    Tak vlastně když jenom to kuře oballím a osmažím je recept hotov ? zbytek v míse bude asi minimální tak myslím není třeba používat

  • Anonym | 26. 7. 2006 21:43

    Musím také zareagovat, neboť tento recept je prostě nesrozumitelný . A nebo je to opravdu tak, že na ty upečené porce kuřátka nalejete na talíři tu směs po naloženém krvavém masu?! To se mi tedy nelíbí. Michala

  • Hana Lorencová | 26. 7. 2006 19:52

    Cibulku nakrajte co nejvíce najemno, zůstane přichycená na jednotlivých porcích, obalíte je v mouce s paprikou a smažíte na oleji. Pokud nějaká cibulka zůstane v misce, je na vašem uvážení co s ní uděláte. Na pánev se dávají smažit jen jednotlivé porce kuřete.

  • Eva | 26. 7. 2006 18:50

    MOžná hůře chápu, ale prosím - ta cibulka, co má zbýt po smažení, to je ta z mísy, kde bylo kuře naložené? takže vlastně nejdřív dám na pánev obsah mísy a na tom usmažím kuře?

  • Hana Lorencová | 26. 7. 2006 18:12

    Nejdřív se kuře naloží, pak obalíme, usmažíme a zbylou cibulku použijeme nebo vyhodíme. Kdyby se mělo ještě zapékat, je to v receptu napsáno.

  • Soňa N | 26. 7. 2006 12:47

    Vypadá to,že se asi nedovíme ,jestli se ta zbylá cibulka ,co se dá na opečené kuře ješte spolu s ním opeče nebo ne.Jsem asi natvrdlá,ale z odpovědi p.Lorencové jsem to opět nepochopila.Vzdávám to.

  • Věra | 26. 7. 2006 10:59

    Dotaz ? p. í Lorencová, nedusila nakonec pratchýně to osmažené kuře v té marinádě ?

  • Zdena z JM | 26. 7. 2006 10:40

    Já bych možná zbytek marinády hodila na pánvičku do výpeku po tom kuřátku a nechala přejít varem.To by taky šlo,ne?

  • Alice Gabrielová | 26. 7. 2006 10:37

    Tak mě napadlo, že bych kousek marinády předem oddělila a pak použila, to mi schválí i samotný Louis Pasteur :-)). Nakyslá chuť cibulko-česnekové marinády mi totiž na pečené kuřátko připadá jako pěkná tečka.

  • Zdena z JM | 26. 7. 2006 10:23

    Moc se omlouvám,žádné složitosti jsem v tom hledat nechtěla,jen jsem si recept chtěla ujasnit,protože jsem jej nepochopila.Zaujala mě ta marináda v kombinaci cibule,česnek,ocet víno.To,co jsem potřebovala vědět,jsem se nedozvěděla,tak si budu muset recept upravit podle sebe.

  • Lucie | 26. 7. 2006 10:22

    Pokud správně čtu, v receptu není uvedeno opečené kuře, ale OPEPŘENÉ.

  • Hana Lorencová | 26. 7. 2006 09:32

    Nehledejte v tom složitosti, buď cibulku, která zbyla použijete nebo ne.

  • Soňa N | 26. 7. 2006 08:36

    Jasně vysvětleno to není.V receptu je napsáno na opečené kuře přidáme zbytek směsi, to by znamelalo že se kuře opeče ,zalije zbytkem směsi a již dále neopéká.Nebo opéká?

  • Dana | 26. 7. 2006 06:53

    Nemohu nereagovat a musím se zastat Alice. Mě taky přijde "divná" ta poslední věta. Taky si pod tím představuji, že dám na upečené kuře zbytky, které ležely pod syrovým masem. A to se mi moc nezdá.

  • Zdena z JM | 26. 7. 2006 06:29

    Nezlobte se,ale asi jsem natvrdlá-v receptu je uvedeno:na opečené přidáme zbytek směsi z mísy.Přece na opečené porce kuřete nemůžu dát syrovou směs,ve které bylo naložené syrové kuře.Nebo jak je to myšleno.

  • Hana Lorencová | 25. 7. 2006 19:01

    V receptu to máte jasně vysvětleno. Pokud vám v míse nějaká cibulka zbyde, "můžete" ji přidat na jednotlivé porce. Kuře se smaží na pánvi, nikde není napsáno, že se ještě zapéká.

  • Alice | 25. 7. 2006 13:22

    Taky mi to nějak není jasné - to mám hotové jídlo zalít nevařenou marinádou, ve které leželo syrové krvavé kuře a pak rovnou jíst?

  • Zdena z JM | 25. 7. 2006 11:21

    A to jako to opečené kuře dáme zpět do mísy a na něj dáme zbytek směsi a zapečeme v troubě?Nějak jsem to nepochopila.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Česnek Cibule Hladká mouka Kuřecí maso Mletá paprika Ocet Olej Pepř mletý Petržel Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sýrové fondue

Sýrové fondue

Tuňákový salát II.

Tuňákový salát II.

Čočková polévka z komentářů

Čočková polévka z komentářů

Eskymo řezy

Eskymo řezy

Arašídové máslo

Arašídové máslo

Frankfurtská polévka s houbami

Frankfurtská polévka s houbami

Těstoviny s řepou - zapékané

Těstoviny s řepou - zapékané

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Třešňové (višňové) muffiny / koláč

Borůvkový dezertík I.

Borůvkový dezertík I.

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

75
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
64
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
40
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
37
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
33
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz „Zrádkyně“ Nicole Šáchová: Přišla o vlasy!

„Zrádkyně“ Nicole Šáchová: Přišla o vlasy!

SportRevue.cz 25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

25 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Pratchýnino kuře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact