• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Prasátko pod švestkou
Napište svůj komentář k receptu

Prasátko pod švestkou

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Prasátko pod švestkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      kg brambory
    • 100
      g tvrdý sýr
    • 100
      g slanina
    • 4
      plátek vepřové maso
    • 4
      ks broskve celé
    • 4
      plátek šunka
    • 4
      plátek plátkový sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme, rozkrájíme podélně na polovinu a do každé vydlabeme jamku. Do jedné jamky dáme kostku sýra, do druhé kostku slaniny, spojíme a uložíme na vymazaný pekáč. Upečeme v troubě.
2
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a z obou stran na oleji opečeme. Na každý řízek dáme broskev, na ni plátek šunky, plátek sýra a dáme na chvíli do trouby zapéct.
3
Ihned podáváme s brambory.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovička pod peřinkou z mozzarelly

Krkovička pod peřinkou z mozzarelly

Roštěnky pod sněhem

Roštěnky pod sněhem

Kuřecí prsa pod peřinkou

Kuřecí prsa pod peřinkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 28. 11. 2005 06:59

    Prečo ten názov, to neviem, možno preto, že je to z bravčového mäsa a ak dáte celú broskyňu, mäsko má tučné bruško. Ale prečo pod slivkou... Ten recept som dostala už veľmi dávno pod týmto názvom, a ani dodávateľ receptu mi nevedel vysvetliť, odkieľ ten názov.

  • pupen Hons | 27. 11. 2005 21:58

    super recept:o)

  • Jana Wernischova | 27. 11. 2005 16:26

    Aby to bylo opravdu prasátko pod švestkou (mimochodem krásný název!!!), doporučovala bych tam ještě na vrcholek dát jednu povařenou sušenou švestku. Nebo ne?

  • Jana Povolná | 27. 11. 2005 15:51

    ...zajímavý název i recept....proč prasátko pod švestkou?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Broskve Pepř mletý Plátkový sýr Slanina Sůl Šunka Tvrdý sýr Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hovězí maso na zelenině

Hovězí maso na zelenině

Čebureky

Čebureky

Smažené čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou

Smažené čínské nudle s kuřecím masem…

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Chlebová polévka podle Ládi Hrušky

Koláčky s drobenkou

Koláčky s drobenkou

Zapečené müsli II.

Zapečené müsli II.

Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

Svíčková na smetaně podle Richarda…

Kančí guláš - staročeský

Kančí guláš - staročeský

Telecí roláda s jablky, hrozny a perníkem

Telecí roláda s jablky, hrozny a…

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

35
Koprová omáčka s hovězím masem
Koprová omáčka s hovězím…
30
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
28
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
28
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…
27
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
AHA.cz Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Další trápení Haliny Pawlowské: Může si za to bohužel sama

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

Michael Douglas se vrací do Varů: Zákulisí slavné fotky u Gotta! A co měl s Ivanou?

SportRevue.cz FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

FOTO: Toto jsou Ice Girls! Sexy kočky, které v NHL baví nejen diváky

Maminka.cz Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Táta pěti dětí se dozvěděl, že čtyři z nich nejsou jeho vlastní. Mám je rád všechny, ale dědit bude jen 'moje krev', říká

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Prasátko pod švestkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact