Do pekáče nakrájíme brambory na kostičky, jemně posolíme, na jemné plátky nakrájíme kuřecí prsíčka a znovu jemně posolíme a posypeme vegetou. Na to položíme na kostičky nakrájené broskve a vše zalijeme smetanou a jemně podlijeme trochou šťávy z broskví. Pečeme na 250 °C dokud nejsou na povrchu opečená prsíčka a poté položíme plátky sýru na celý povrch.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
marie chocholová
|28. 7. 2007 20:36
není těch brambor nějak moc?,k tomu masu se mi to zdá nepoměr.
Petr John :o)
|27. 7. 2007 12:14
Tož a v jaké tróbě bych to měl píct? Protoža ta moja troba je horko cosi.. Nevím ak tomu se nadava.. prostě tam fuká jakési větr teplé.. tak taky na 250 °C ? zdravím P.Jahn
Ondra
|22. 5. 2006 11:05
pastis petite! .. nic sem nevynechal !! ,, normalne to dej pect vsechnoi najednoun ,nic nepredvaruj nebo tak ,, uvidis,ze ty brambory a to maso ve smetane krasne zmneknou součastne !!! ....
Ondra
|22. 5. 2006 11:03
brambory potom budou lehce nasladle ,ale uvidite, ze si pochutnate,,!!!!
m
|18. 4. 2006 21:45
můžeš odpovědět sem, také by mi to zajímalo obojí.
Pastis Petite
|12. 4. 2006 12:47
Jak poznám, že jsou prsíčka opečená, když jsou ponořená ve smetaně? Zatímco syrové brambory potřebují obvykle 20 a více minut, plátky prsíček jsou hotové za 10. Nevypadlo něco v textu?