• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Powered by Ondra
Napište svůj komentář k receptu

Powered by Ondra

autor: Znipah
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 3
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Powered by Ondra
Nahrát fotku
 

Suroviny

6 porce
    • 600
      g kuřecí maso prsa (500-600 g)
    • 2
      kg brambory
    • broskvový kompot
    • 250
      ml smetana
    • 150
      g eidam sýr plátkový
    • sůl
    • vegeta

Postup přípravy receptu

1
Do pekáče nakrájíme brambory na kostičky, jemně posolíme, na jemné plátky nakrájíme kuřecí prsíčka a znovu jemně posolíme a posypeme vegetou. Na to položíme na kostičky nakrájené broskve a vše zalijeme smetanou a jemně podlijeme trochou šťávy z broskví. Pečeme na 250 °C dokud nejsou na povrchu opečená prsíčka a poté položíme plátky sýru na celý povrch.
2
Pečeme do zlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Žitný chléb Ondra

Žitný chléb Ondra

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • marie chocholová | 28. 7. 2007 20:36

    není těch brambor nějak moc?,k tomu masu se mi to zdá nepoměr.

  • Petr John :o) | 27. 7. 2007 12:14

    Tož a v jaké tróbě bych to měl píct? Protoža ta moja troba je horko cosi.. Nevím ak tomu se nadava.. prostě tam fuká jakési větr teplé.. tak taky na 250 °C ? zdravím P.Jahn

  • Ondra | 22. 5. 2006 11:05

    pastis petite! .. nic sem nevynechal !! ,, normalne to dej pect vsechnoi najednoun ,nic nepredvaruj nebo tak ,, uvidis,ze ty brambory a to maso ve smetane krasne zmneknou součastne !!! ....

  • Ondra | 22. 5. 2006 11:03

    brambory potom budou lehce nasladle ,ale uvidite, ze si pochutnate,,!!!!

  • m | 18. 4. 2006 21:45

    můžeš odpovědět sem, také by mi to zajímalo obojí.

  • Pastis Petite | 12. 4. 2006 12:47

    Jak poznám, že jsou prsíčka opečená, když jsou ponořená ve smetaně? Zatímco syrové brambory potřebují obvykle 20 a více minut, plátky prsíček jsou hotové za 10. Nevypadlo něco v textu?

  • Jaroslava Oumarová | 12. 4. 2006 11:19

    Ondro, nebudou ty brambory mít sladkou chuť?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Broskvový kompot Eidam sýr Kuřecí maso Smetana Sůl Vegeta
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kapr na černo

Kapr na černo

Hrníčkový perník 1.

Hrníčkový perník 1.

Pizza rohlíky

Pizza rohlíky

Bílkové kostky

Bílkové kostky

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou

Sypaný koláč

Sypaný koláč

Mramorová bábovka II.

Mramorová bábovka II.

Čokoládové suflé

Čokoládové suflé

Játra rychle a chutně

Játra rychle a chutně

Doporučujeme

30 minut
Citronové těstoviny s hráškem a lososem

Citronové těstoviny s hráškem a…

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

142
Nejlepší vaječný likér
Nejlepší vaječný likér
117
Vepřové s kapustičkami
Vepřové s kapustičkami
87
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…
72
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
66
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Závěr festivalu ve Varech ovládla černá! Které z hvězd to slušelo nejvíc?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

ONLINE: Karlovy Vary se po týdnu loučí! Slova o sexu i dojemné vzpomínky na Bartošku (†78)

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Powered by Ondra
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact