Chtěla jsem se zeptat, jestli není v receptu chyba? Je tam napsáno v ingrediencích 250 g tuku a ještě 125g másla nebo hery.....jestli tam není třeba chyba? :-\
Chtěla jsem se zeptat, jestli není v receptu chyba? Je tam napsáno v ingrediencích 250 g tuku a ještě 125g másla nebo hery.....jestli tam není třeba chyba?
...jeden žloutek a jedno vejce do těsta ...na potření jedno další vejce ;-)
Já bych se jen chtěla zeptat do těsta patří jeden žloutek a jedno vejce cele???? nebo je myšleno v ingrediencích to 1 vejce na potřeni?
Povidel se může klidně dát víc, ale musí být opravdu husté, já oproti Jirkovi na fotce ještě zadělám i ty konce, aby byly zavřené. Jinak někdy taky musím přidat po troškách mouku, ale těsto by tedy lepidlo připomínat nemělo :-\ :-D
ale žrádlo je to parádní
tak sem se do toho pustil :-D vytvořil sem konstrukční lepidlo, které nešlo z ničeho dolu - super - ani ze silikonového válu, nakonec sem to nějak dal, ale nejsou to rohlíčky, ještě nevím jak ten tvar pojmenovat, je to ještě v troubě, příště dám míň povidel, všechny vytekly :-P :-P :-P
Vypadají úžasně, ale není na 1/2 kg mouky moc toho tuku? =-O
Jo, tak to znám :-( Jdu pro chleba a nechám tam 300,- jen to fikne :'(
...došel,musel jsem si poradit jinak :-\ ,kdybych šel(belhal se ;-) ) do krámu,tak by u perníku nezůstalo... ;-) :-D :-D
Děkuji moc, jsem ráda, že jsem tě potěšila <3 Tyhle rohlíčky jsem vždycky pekla na závody, když jsme ještě objížděli se synem republiku a Evropu. Vydrží i 4 dny úplně jako čerstvé. U nás poslední dobou vydrží tak 2 hodiny, posledně mi je ze stolu sežral náš vychovaný pes :-D
Supér!!!Přesně na dva plechy!Povidla jsem zahustil mletou piškotou,protože jsem je měl hodně řidká a vytékala by.S těstem se pracovalo jedna báseň.Ingredience seděly jako pr... na nočníku :-)).A výsledek=luxus,který netrvá dlouho :-)).Prostě zasloužená jednička s* :-),díky.
:-D :-D už jsem zkontroloval suroviny- jestli mi něco nechybí ;-) a zkusím :-[ ....,dám vědět(možná ještě dnes :-P )