• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Povidlové rohlíčky
Napište svůj komentář k receptu

Povidlové rohlíčky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Povidlové rohlíčky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka
    • 1
      kostka hera
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 10
      lžíce voda studená
    • povidla
    • cukr moučkový smíchaný s vanilkovým - na obalení

Postup přípravy receptu

1
Z uvedených surovin zpracujeme těsto, rozdělíme na dva díly. vyválíme placku kterou nakrájíme na 8 dílů, jako pizzu. Na širší okraj dáme trošku povidel (můžou být s rumem), srolujeme jako rohlíček a upečené(pečeme při 160 °C dorůžova), obalujeme v cukru s vanilkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Povidlové rohlíčky II

Povidlové rohlíčky II

Oříškovo-povidlové kuličky

Oříškovo-povidlové kuličky

Povidlové kapsičky

Povidlové kapsičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • milena kubikova | 20. 12. 2007 19:40

    tak som ich teda spracovala....nie je to to co som si predstavovala, ale aj tento vysledok ma potesil.....dokonca ziaden lekvar nevytiekol,....rozteky vyzeraju velmi roztomilo....malicke na jeden hlt.....ako stvorene ku caju, alebo kave.

  • Alena H. | 7. 12. 2007 15:02

    Tak kuchařinky, musím se omluvit a uvést recept na pravou míru. Tyhle rohlíčky jsem letos dělala poprvé , ale znám je už několik let...jsou opravdu moc dobré. Opisovala jsem si recept od maminky, zkušené to kuchařky...a právě že tam neuváděla ten postup dopodrobna...takže z toho těsta je potřeba udělat dílů alespoň 8 a z každého vyválet placku a z ní vykrájet trojúhelníky (přibl. 5 cm , 7 cm a 7 cm) , těch povidel asi půl kávové lžičky a důkladně zabalit, aby povidla nevytekla.Měla jsem 400 g balení povidel a zbylo mi zhruba 200 g.

  • Alena H. | 3. 12. 2007 11:48

    Ano, odhadem. Mě většinou stačilo jedno balení povidel 250 g, trošku naředit rumem a do jednoho rohlíčku se dá menší kávová lžička. Taky záleží na velikosti rohlíčků, když chcete mít cukroví malinké, nebo větší....

  • Jana Remková | 2. 12. 2007 23:06

    neuvádíte kolik povidel,to odhadem?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hera Hladká mouka Povidla Prášek do pečiva Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Přírodní řízek se smaženou cibulí

Jednoduchá domácí paštika

Jednoduchá domácí paštika

Piškotové těsto

Piškotové těsto

Mazané řízky

Mazané řízky

Škvarková pomazánka s Moravankou

Škvarková pomazánka s Moravankou

Bramborovo-houskové knedlíky

Bramborovo-houskové knedlíky

Italská rybí polévka „caciucco“

Italská rybí polévka „caciucco“

Pařížský dort Eli

Pařížský dort Eli

Bylinkový chléb (DUKAN)

Bylinkový chléb (DUKAN)

Doporučujeme

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

61
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
45
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
38
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
33
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
32
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

  • Recepty.cz
  • Povidlové rohlíčky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact