Všechny přísady 1. smíchame a pak přidáme přísady 2., znovu pořádně promícháme. Nalejeme na vymazaný a vysypaný plech a dáme péct do předem vyhřáté trouby. Nakonec polejeme čokoládou a posypeme kokosem.
2
Místo povidel mužete použít marmeládu.
Podělte se s přáteli o recept
Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Hanka
|23. 5. 2013 13:40
Dávám pouze polovinu mléka a místo sody prdopeč, krásně pak vyběhne a je moooooc dobrá! :-) Ideální, pokud Vám zbydou povidla, jen se po ní vždy zapráší! ;-)
Lela
|3. 11. 2012 09:40
dala jsem jen 300ml mléka, a bohatě to stačí. Ale stejně mi taky buchta nevyběhla a je nízká. Tak nevím. Jedině, že klasický plech je na to moc velký. ale chuťově lahůdka.
Tak jsem dnes upekla. Myslela jsem,že proříznu a ještě namažu povidly,ale po vytažení z trouby mi buchta spadla. Neni tak vysoká,takže asi nepomažu :-(
Jinak jsem dělala z uvedeného množství surovin a těsto bylo akorát.
Anna Doležalová
|11. 8. 2008 11:41
Jak už jsem psala moc se mi nepovedl a ani nenadchl. Poslala jsem recept na také jednoduchý moučník a to "Moučník k MDD". Vyzkoušejte a porovnejte.
Věra Štroblová
|11. 8. 2008 09:01
Výborný recept, jenom bych chtěla upozornit, že 1/2 litru mléka je strašně moc !!!!!! dala jsem 3 dcl a bylo to tak akorát. Dávejte postupně mléko a sami uvidíte kdy je tak akorát na nalití na plech.
Jana Pátková
|12. 4. 2008 17:45
Včera upečeno, jen změna místo čokol.polevy, byl uvařený pudink s mandarinkovým kompotem a bylo to "ňuňo", i dnes ke snídani vynikající.Hodnotím 1.
Mirka
|12. 4. 2008 16:44
Když chci dát místo sody prdopeč, stačí 1 lžička?
Naďa Lhotáková
|11. 4. 2008 08:07
Včera jsem upekla,buchta krásně nadýchaná,mléka jsem taky dala méně.Výborný recept.Aspoň sdělám povidla ze švestek.Dávám 1
Anna Doležalová
|9. 4. 2008 13:54
Mám odzkoušeno, moučník byl vysoký, ale u dna se mi zdrcl. Mého muže nenadchl, není krémičkový. Mám jeden recept také jenom na zamíchání. Musím jej po letech odzkoušet a dám jej na porovnání.
Andrea
|7. 4. 2008 17:48
Tak nevím,kde se stala chyba......těsto bylo moc řídké a po upečení nízké....
Andrea
|7. 4. 2008 12:05
Právě jsem dopekla.Těsto je hrozně nízké,snad to na chuti neubere....
Věra z Dc
|7. 4. 2008 10:05
Kakrahoĺdko............ tak jak dopadl recept, když jsi si ho taky vytiskla ???? Já ho vyzkoušela a je ŇAM
Lenka walová
|7. 4. 2008 09:05
Buchta je výborná, krásně nadýchaná, všichni se oblizují. Já jsem jen ubrala mléka, dala jsem 1/4 l a myslím, podle výsledku, že to stačí. Děkuji za recept. Tyto rychlovky jsou opravdu nejlepší.
Kuchařka on-line
|6. 4. 2008 20:09
anonime - Přísady 2.: 230 g hladké mouky, tedy 230 g hladké mouky. Cukru 135 g.
Iva
|6. 4. 2008 19:21
Fakt skvělý. Jen se po něm zaprášilo. Nečekala jsem to. Dávám 1.
Jana Remková
|5. 4. 2008 08:50
Tak to je opravdu hodně rychlé a jednoduché a takovým receptům já dávám za 1,protože vím,že v jednoduchosti je síla.Děkuji za recept,podobný jsem dělala a byl opravdu výborný a pochválený.Jana
Kakraholdka
|4. 4. 2008 18:16
Kakraholte jak to tak čtu, to musí být ale opravdu, (ale opravdu :-)) hodně rychlý recept, už si to tisknu.... :-))))
anonim
|4. 4. 2008 18:15
? 2.230g mouky ???? acukru tolik ????
Věra z Dc
|4. 4. 2008 14:04
Kakraholte jak to tak čtu, to musí být ale opravdu, (ale opravdu :-)) hodně rychlý recept, už si to tisknu.... :-))))