My to zásadne pripravujeme z mletého mäsa, pretože v salámach je veľmi vysoký obsah soli a tým pádom sa nedá regulovať. Naopak, ak sa použije mleté mäso, množstvo soli každý použije podľa svojho uváženia. (Percento soli v salámach vysoko prekračuje hladinu povolenú pre 1 osobu /deň.)
Bolo by to veľké obťažovanie napísať čas, ktorý je potrebný na osmaženie salámy, cibule atd.? Ďakujem .
Protože ani autor ani nikdo jiný neodpoveděl, tak jsem hledala sama. Je to něco, co tady ani v oddělení žrádla pro zvířata neprodávají. Blití! To je tak přímo na salmonelozu. A ještě to polyamidové střevo. To je přece v EU zakázáno!
Může někdo popsat český salám (složení, chuť), abychom mohli hledat něco podobnýho v cizině? Děkuji.
1 za tuhle bleskovku.Dělala jsem z gothaje,sice bez chilli(nebylo po ruce),ale vážně dobrota!
Výborná rychlá večeře, trošku jsem obměnila dle zásob v lednici, místo žampionů jsem dala nakládané houby,topinky jsem upekla nasucho v troubě a směs pak posypala nastrouhanou nivou.Dávám za jedna.
Jéžišmarjá, to byla mlaskačka, dělala jsem pro nečekanou návštěvu, k tomu vínko, pánové pivko . Příště nedělím, nemohli jsme se jich zbavit:-))) anna
Super rychlovka, když se nechce moc vařit. Určitě zkusím.