• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Portobello bolognese
Napište svůj komentář k receptu

Portobello bolognese

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Portobello bolognese
Portobello bolognese
Portobello bolognese
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      ks čerstvé žampiony - steakové PORTOBELLO
    • 250
      g mleté maso cca
    • 1
      ks cibule
    • 60
      g řapíkatý celer
    • 60
      g červená paprika
    • 50
      g rajský protlak
    • 1
      stroužek česnek
    • olej
    • tvrdý sýr dle chuti

Postup přípravy receptu

1
Žampiony očistíme a opatrně odstraníme nohy, které buď pokrájíme do směsi, kterou budeme plnit klobouky steakových žampionů, nebo je dáme upéct společně s naplněnými klobouky, případně použijeme do polévky...
2
Na minimálním množství oleje si osmažíme menší, drobně pokrájenou cibuli dosklovata, ke které přidáme osmažit na plátky pokrájený celer a na kostičky pokrájenou papriku. Následně přidáme mleté maso (hovězí nebo z vepřové plece) a za častého míchání smažíme do vysmažení šťávy. Nakonec přidáme protlak, nastrouhaný česnek, osolíme, opepříme, krátce osmažíme a odstavíme.
3
Do klobouků žampionů rozdělíme směs z mletého masa, klobouky dáme do olejem vytřené zapékací mísy a zaklopíme. Pečeme v předehřáté troubě na 180 stupňů 25 - 30 minut, pak odklopíme a posypeme strouhaným sýrem, který se nám na horkém povrchu sám rozpustí, takže není už nutné žampiony dále zapékat.
4
Podáváme s těstovinami, bramborovou přílohou nebo opečeným toustem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ragů (salsa Bolognese) iliti

Ragů (salsa Bolognese) iliti

Bolognese (boloňské) karbanátky

Bolognese (boloňské) karbanátky

Zeleninové ragú s červenou čočkou ala bolognese

Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Slané koláče a quiche
Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Červená paprika Česnek Cibule Mleté maso Olej Rajský protlak Řapíkatý celer Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Domácí kysané zelí

Domácí kysané zelí

Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

Rychlovka s gnocchi

Rychlovka s gnocchi

Šátečky - bezkonkurenční

Šátečky - bezkonkurenční

Jablečná bábovka s vaječným likérem

Jablečná bábovka s vaječným likérem

Moravská kapsička

Moravská kapsička

Bezmasé těstoviny - výborné

Bezmasé těstoviny - výborné

Pizza z rohlíků

Pizza z rohlíků

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Kuřecí maso na houbách se smetanou

Doporučujeme

60 minut
Pečené brambory s brynzou a slaninou

Pečené brambory s brynzou a slaninou

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

71
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
55
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
26
Domácí kandovaný zázvor
Domácí kandovaný zázvor
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
AHA.cz Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Lenka Filipová v kritickém stavu: Rychlý převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Sesazený a vystěhovaný princ Andrew: Co s ním bude dál!? A proč se musí bát i Harry

Sesazený a vystěhovaný princ Andrew: Co s ním bude dál!? A proč se musí bát i Harry

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Velký horoskop na listopad: Kdo si sáhne na dno svých sil a koho čeká měsíc plný úspěchů?

Další doporučené recepty:

Porn Star Martini
Porn Star Martini
Portobello (nejen) s uzeným sýrem
Portobello (nejen) s uzeným sýrem
Portobello (nejen) se sušenými rajčaty
Portobello (nejen) se sušenými rajčaty
Portobello burgery
Portobello burgery
Portobello s hermelínem
Portobello s hermelínem
Portobello s nivou a šunkou
Portobello s nivou a šunkou
  • Recepty.cz
  • Portobello bolognese
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact