Pórky nakrájíme nadrobno, dáme do mísy, přidáme nadrobno nakrájený salám nebo šunku, kdo maso nepapá, může salám vynechat, nakrájená vejce, přidáme pomazánkové máslo, sýr, majonézu, špetku soli, dle chuti pepř, pár kapek worchesteru a hořčici. Zamícháme a buď mažeme na chléb nebo veku nebo jako jednohubky na rohlíky anebo jíme jen tak holé :-)
2
U nás se to stává často, když mls nachystám den dopředu, tak ráno v ledničce najdu jen prázdnou mísu a v ní lžíci :)
O víkendu jsem pórkový mls vyzkoušela. Mě moooc chutnal a přítel? Ten byl vyloženě nadšený!!! Dal si jej i v neděli ke snídani na toasty... Dávám jedničku 8-)
Dnes jsem muj porkovy mls obmenila, sunku nedavame jiz dlouho, asi 6 let jsme vegetariani, :0) ale pridala jsem tam dva kysele okurky nakrajene nadrobno, lzickuhrubozrnne dijon horcice a 6 platku ruznych syru nakrajenych na velmi drobne kostecky ...........ooooh mnamka velika
Katka
|12. 4. 2008 20:53
Moc dobrý mls paní Milo!! Držela jsem se receptu, i když jinak celkem experimentuji a vařím jídla "co dům dal" :-),a povedlo se. Zbytek rodinky se vrátil vyhladovělý ze sobotní procházky a tak si jejich chuťové buňky pošmákly.
Renata Petroušová
|29. 11. 2007 12:28
Dobrý den,chci Vám poslat nějaké recepty ,na jakou adresu zo mám poslat?Děkuji
Petroušová Renata
|29. 11. 2007 12:10
Děkuji za typ,udělám to dnes rodince k večeři,je to opravdu lákavé.
Alena H.
|26. 11. 2007 10:39
Také dělám něco podobného, ale s tím rozdílem, že pórek nakrájím a osmahnu na másle. Až vychladne, tak přidám ostatní ingredience. Vyzkoušejte, je to moc dobré.
Marsí
|22. 11. 2007 11:25
Jo tak tomu bych věřila Mílo....:-)) dělám něco podobného, ještě tam strouhám kousek tvrdého sýra a vařeného celeru.