Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
gurmán
|7. 5. 2015 20:50
Dobrota. Jednoduché a chutné. Na balkáně jsem jedl něco podobného, myslím, že se to jmenuje "parženica od prasa".
míla
|26. 4. 2007 11:27
Včera jsme měli k večeři - velice dobré, doporučuji!!!
Vlada
|20. 12. 2005 13:14
Zkusil jsem to a moooc jsem si pochutnal... K té diskuzi: Pokud vim, tak na balkáně jsou nejoblíbenější dva sýry, tzv. sireně (balk. sýr) a tvrdý sýr podobný eidamu (kaškaval). Zkrátka eidam se solí chutná dost jinak, než balkán, pórek jinak než cibule... Tak mi přijde, že jediný společný je to vajíčko...
Airan Novakova
|21. 6. 2005 20:27
To me moc tesi, ze vam to chutna:-)) Balkanska jidla jsou velmi prosta ale zdrava, bohuzel jsem se tady v Cesku obcas setkala s dost negativnou reakci:-( Ale proti gustu zadny disputat:-)
Češka
|21. 6. 2005 17:24
Mily Anonyme, psala jsem to trosku s nadsazkou. Jednoduse nevidim na porkove smazenici nic zvlastniho, ze by se na to cesi meli 'tvarit', jak psala Airon. Ja delam smazenici s porkem dost casto, a nahazu tam vsechen syr, ktery najdu v lednici ... dost casto je to prave ten zminovany balkan (ten davam i na bramboraky) nebo treba i tvaruzky :-)
Anonym
|21. 6. 2005 14:09
Mila Cesko, kombinace balkanskeho syra s vejcem je zvlastni. "Normalni vajcka na cibulce se syrem" jsou chutove dost daleko od porkove smazenice:-))Vyzkousejte to nekdy, kdo se neboji nezvykla kombinace si na tom pochutna:-))
Češka
|13. 6. 2005 00:37
Mě to připadá v pohodě. Místo cibule pórek, místo eidamu a soli balkánský sýr. V podstatě normální vajíčka na cibulce se sýrem.
Airan Novakova
|12. 6. 2005 21:30
Tohle se opravdu na Balkane dela, bohuzel nedokazu si predstavit jak se nad tim tvari cesi:-)))))