• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pórková polévka s ovesnými vločkami
Napište svůj komentář k receptu

Pórková polévka s ovesnými vločkami

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pórková polévka s ovesnými vločkami
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 50
      g máslo
    • 1
      ks pórek
    • 1
      ks cibule
    • 1
      l voda
    • 100
      g ovesné vločky
    • 1
      masox
    • 1
      špetka muškátový oříšek (Špetka)
    • 1
      lžíce petrželová nať (Jemně nasekaná)

Postup přípravy receptu

1
Na másle osmahneme jemně nasekanou cibuli, přidáme tence nakrájený pórek a krátce orestujeme. Zalijeme vodou s masoxem a vaříme asi 15 minut.
2
Přidáme vločky a opět 15 minut vaříme. Polévku dochutíme muškátem a petrželkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Gulášová polévka z hlívy s ovesnými vločkami

Gulášová polévka z hlívy s ovesnými…

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Jablečné lívance s ovesnými vločkami

Marokánky s ovesnými vločkami

Marokánky s ovesnými vločkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • dubina007 | 2. 10. 2014 20:44

    Vynikající! Vynechala jsem cibuli, vařený pórek jsem rozmixovala a na závěr dala jemně mleté vločky a koření na polévku a bylo to moc dobrý...

  • hanka | 11. 11. 2011 11:08

    je super, ale já si jí ještě vylepšila troškou srrouhané mrkvičky osmahnuté s cibulkou a porkem. a je suprová. mlask, mlask.http://www.recepty.cz/recept/porkova-polevka-s-ovesnymi-vlockami-2883#

  • Petra | 25. 10. 2011 15:38

    Fakt dobrá polévka, dnes jsem ji vařila a přidala jsem měký sýr. Zmizla během chviličky.

  • Daniela Barvínková | 22. 7. 2009 20:18

    Opravdu výborná...trochu jsem se bála těch vloček, ale bezva. Také jsem do ní přidala nastrouhanou mrkev a na konci nadrobno pokrájenou petrželku. Super :) Jedl i 16ti měsíční syn.

  • Eva Chytilová | 20. 4. 2007 20:43

    Polévka je opravdu výtečná. Přidala jsem do ní ještě nakrájený brambor a všichni jsme si moc pochutnali. I 15ti měsíční syn se olizoval:-)

  • marie | 21. 12. 2006 22:05

    někde jsem četla, že když se vaří vločky víc jak 5 minut tak ztrácí své důležité živiny.Já dávám vločky uplně na závěr řekla bych do každé zeleninové polévky- vůbec je nevařím, za chvilku jsou měkké.Ale kupuji vločky jen jemně mleté..

  • D K | 14. 12. 2006 12:46

    Dnes jsem uvařila a přidala ještě strouhanou mrkev a je výborná

  • Lenka S | 9. 12. 2006 16:52

    Dnes jsem podle tohoto receptu uvařila vynikající ovesnou kaši. Příště dám vloček polovinu. Ale bylo to velmi dobré.

  • Táňa K. | 11. 11. 2005 17:32

    Právě jsem ji dovařila. Výborná! Moc chválím a dávám jedničku.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Pórková
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Máslo Masox Muškátový oříšek Ovesné vločky Petrželová nať Pórek Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Kretské tzatziky

Kretské tzatziky

Friulské frico

Friulské frico

Kuskusový salát s jogurtem

Kuskusový salát s jogurtem

Koláče z Chyšek

Koláče z Chyšek

Čokoládové dortíky

Čokoládové dortíky

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky - bez pšenice, vajec, mléka)

Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

Cuketová kolečka

Cuketová kolečka

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

22
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
18
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Pekingské maso
Pekingské maso
12
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Nudle s hovězím masem a…
10
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

FOTO, VIDEO: To musíte vidět! Fanynka Zlatana Ibrahimoviče v akci

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Pórková polévka s ovesnými vločkami
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact