Dobrý den, právě dělám knedlíčky a chtěla bych je i zamrazit.....mám je nejdřív povařit, vychladit a pak zamrazit nebo je mrazíte hned bez povaření? Jsem ve vaření začátečník, moc děkuji za radu:-)
Tak já se taky přidávám s chválou,protože,ač můj muž nechtěl o droždí nic slyšet v polévce,tak jsem mu dala jen málo a přidal si s tím,že je to výborné a to je opravdu radost,vědět,že něco chutná.Dávám za jedna a děkuji moc za recept,zjišťuji,že se učím celý život.Jana
Polévku jsem uvařila i s knedlíčky vše přesně podle receptu - všem chutnala. Polévku ocenil i manžel s tím, že knedlíčky jsou zdravé, polévka je chutná - mám vařit častěji. Přidala jsem jen zelenou petrrželku a pažitku. Dávám 1
Tyto knedlíčky dělávám hlavně do vývarů.Celé rodině i návštěvám vždy chutnaly .
Tak to rozhodně stojí za vyzkoušení.Na ty knedlíčky už teď mám chuť.Děkuji za recept.Jana
Iveto, když jsem rodině prvně neřekla, že jsou knedlíčky z droždí, nepoznali to. Jsou ochucené přesně jako játrové a myslím, že ani nejsou cítit.
Já mám moc ráda tyto knedlíčky,ale jsem jediná v rodině ,ostatní je moc nemusí prý jim to páchne,když se to dělá.Mě to nevadí.Je to moc dobré.