• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pórková polévka
Napište svůj komentář k receptu

Pórková polévka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.9
hodnotilo: 283
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Pórková polévka
Pórková polévka
Pórková polévka
Pórková polévka
Pórková polévka
Pórková polévka
4fotografie
Nahrát fotku
 

Pórek byl vždy ve staročeské kuchyni pro svou chuť v jídle téměř nepostradatelný. Používal se do polévek, omáček nebo na kolečka nakrájený na krajíci chleba. Polévka z něj je jednoduchá, výborná a super rychlá.

Pórková polévka

Suroviny

5 porce
    • 3
      lžíce máslo
    • 1
      špetka sůl
    • 300
      g pórek
    • 1,50
      l voda
    • muškátový květ
    • 1
      ks žloutek
    • 2
      lžíce polohrubá mouka
    • 2
      dl smetana

Postup přípravy receptu

1
Očištěný, omytý pórek nakrájíme na kolečka, osmahneme na polovině dávky másla, zalijeme vodou, přidáme zeleninový bujón a vaříme doměkka. Ze zbývající dávky másla a mouky připravíme světlou jíšku, přidáme jí do polévky, rozšleháme, okořeníme muškátovým květem, osolíme a dále vaříme.

RADA: Jak udělat jíšku? Podívejte se na VIDEO

2
Do hotové pórkové polévky vlijeme smetanu s rozšlehaným žloutkem a už nevaříme.

RADA: Vyzkoušejte podzimní polévky

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krémová pórková polévka

Krémová pórková polévka

Pórková polévka se slaninou

Pórková polévka se slaninou

Pórková lehká polévka

Pórková lehká polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jitka.halamkova | 1. 2. 2019 19:06

    Jednoduchá a moc dobrá.

  • Alena | 7. 5. 2017 19:19

    Tys toho v životě ještě moc neuvařil, Kameni, co...?

  • Kámen | 16. 4. 2017 15:50

    Proč chemii (masox) - nejlepší je vývar ;)

  • evik | 6. 11. 2016 11:23

    vynikající polévka. :-)

  • jnovakova | 21. 10. 2016 11:52

    polévka je výborná

  • Radka | 8. 8. 2016 18:45

    Tenhle recept je svělý,po polévce se jen zaprášilo,děkuji :-)

  • Radka | 8. 8. 2016 18:45

    Tenhle recept je svělý,po polévce se jen zaprášilo,děkuji :-)

  • evca | 19. 7. 2015 10:49

    Tak ja dala cele vejce snasd nevadi

  • Romča Wojtasová Berousková | 4. 5. 2015 22:18

    Jedním slovem luxusní

  • Romča Wojtasová Berousková | 4. 5. 2015 22:18

    Jedním slovem luxusní

  • Evička | 31. 3. 2015 12:00

    Ať si každý přidá, co má rád a osvědčené, každopádně recept je to výtečný a jednoduchý!

  • Majka | 16. 1. 2015 19:35

    Masox????nikdy fůj O:-) O:-) :-D :-D

  • 52147 | 9. 1. 2015 11:52

    sss

  • Radunenka | 8. 1. 2015 19:08

    Snadný a dobrý recept :) a polévka byla výborná!

  • renča | 16. 7. 2014 15:45

    taky to tak dělám a pokud nění smetana tak sýr 1trojůhelníček rozvařit a rozmiovat je vyboirná ;-)

  • Hanka Roubíčková | 7. 7. 2014 20:14

    Byla výborná, jen jsem nepochopila co znamená 1 kus muškátového květu, to by měla být asi špetka.

  • Ivana | 27. 4. 2014 21:07

    Já jsem si tenhle recept trošku zjednodušila. Na másle osmahnu pórek (chuť pórku se mi teda nikdy nevytratila), zaliju vodou, přidám zeleninový masox, pár brambor a vařím asi 10 minut. Nakonec přidám jedno rozšlehané vejce a trochu zahustím :). Smetanu někdy dávám a někdy ne. Myslím, že vůbec není třeba. Polívka asi za 35 Kč a během 15 minut hotová a je opravdu skvělá! :-)

  • Foxina52 | 8. 4. 2014 12:36

    Rychlá a výborná :)

  • Sedlon | 25. 1. 2014 13:13

    porkova polevka je skvela vec, akorat ja davam porek povarit, nesmazim ho, nepridavam smetanu a masox. Ale muskatovy kvet je zaklad, stejne jak do kvetakovky :)

  • Mike | 3. 1. 2014 17:13

    Kdyz osmahnete porek, ztratite tim tu chut proku. Lepsi je nechat porek varit 20min ve vode, pak pridavat dalsi ingredience

  • Gretka | 13. 12. 2013 15:18

    Tak kdyz nekdo slinta pod takovym receptem, chapu, ze zmenu chuti po pridani muskatoveho orisku nepozna:-D

  • Gretka | 13. 12. 2013 15:16

    Protoze nejsi prase a neuznavas cunarny mimibazaru (kde dnesni supermatky bez bujonu, kecupu a dalsich sracek nepreziji, pod jejich omluvami, jak by to manza nezral). Psat, ze je stara dobra priprava nejen rychlejsi, nedejboze zdravejsi je pod podobnymi recepty opravdu zbytecny.

  • Símouš | 2. 12. 2013 23:14

    Není to sice houstička, ale dá se to také použít..je to smažený "hrášek". 1,5 dl mléko, 1 ks vejce,  13 dkg hrubá mouka . Ze studeného mléka, špetky soli, vajec a mouky umícháme hladké těstíčko, které má být o něco hustší než těsto na palačinky V kastrole nebo hlubší pánvi rozpálíme olej a přes hrubé struhadlo protlačujeme těstíčko tak, aby jen kapalo. Já používám na protlačování gumovou stěrku. Hrášek vzniklý z kousků těsta občas promícháme a smažíme postupně dozlatova. Usmažený hrášek vyjmeme cedníkem. Smažený hrášek dáváme do polévky těsně před podáváním až na talíř.

  • kjik | 29. 11. 2013 20:27

    Vynikající rychlá a dobrý polévka!! Doporučuji!

  • tralala | 29. 11. 2013 06:40

    Nesouhlasím, muškátový květ hodně změní chuť. Pokrm pak určitě lépe chutná. Stejně tak je dobrý i pro květák, brokolici ...

  • Fido | 12. 9. 2013 17:55

    já tam přidám nakonec ještě nastrouhanou nivu a je pak pikantnější :-P

  • samatrix | 4. 9. 2013 12:09

    Výborná aj bez smetany!!

  • recepty73
    recepty73 | 22. 7. 2013 12:56

    ...dělám jíšku rovnou na orestovaném pórku, je to rychlejší a výsledek je stejný... ;-)

  • kjik | 26. 6. 2013 16:43

    Výborná polévka, dělala jsem jí a moc chutnala, jen jsem tam teda nedávala muškátový květ!!

  • Jana | 14. 6. 2013 12:20

    Je moc dobrá a já také nedávám muš.květ je moc aromatický a na chuti to nic nemění

  • Ta-Polívková | 24. 5. 2013 12:25

    Dnes jsem jí poprvé zkoušela a namísto žloutku jsem dala celé vejce a muš. květ ne.. I tak byla výborná.. a na chuti to nezměnilo podle mě nic! :-)

  • marie.kost | 6. 5. 2013 20:49

    Polévku nezahuštuji moukou a přidávám cuketu a je výborná a trošku lehčí než origoš recept. Ale jinak super, super rychlé :)))

  • Adri | 29. 11. 2012 11:07

    nejlepčí polevka jen nedávám žloutek ten tam vubec nechybííí 8-)

  • HelenaPa | 28. 11. 2012 12:55

    Souhlasím, že masox je zbytečný. Kdysi jsem dávala žloutek, ale teď už radši ne. I tak je výborná a dávám 1.

  • Marsel
    Marsel | 28. 11. 2012 12:13

    Jednoduchá, rychlá, moc dobrá :-) Jen vejce jsem dala celé, smetany jen trochu a muš. oříšek vůbec.

  • Aneta | 29. 10. 2012 17:04

    Místo jíšky je dobré přidat vařené brambory a rozmixovat :-))

  • hvg | 30. 9. 2012 22:12

    www.zumail.cz/jsemzuu/6cbed2e80f296daa

  • Kristyna | 25. 9. 2012 21:00

    vyborná :) dekuji :-)

  • imagoimagor | 20. 4. 2012 15:35

    Masox je zbytečný, nikdy ho nepoužívám, polévka je výborná i tak.

  • hudapeta | 26. 2. 2012 19:20

    výborné !!zkoušell sem to bez muškatoveho oříšku a smetany.. také dobré!1 :-P

  • barunka.eis | 11. 1. 2012 17:57

    Také musím moc pochválit! :-) Je opravdu výborná! Moje první pórková polévka a povedla se.. Dávala jsem ještě krupičku, aby byla více hustá a vajíčko :-) Dávám za 1* :-)

  • Ivana | 28. 10. 2011 10:27

    Dělávám pravidelně když přijedou děti ze studií. I syn si ji chválí a to porek nesnese ani mezi chleba , neměla jem smetanu, ale zakysané podmáslí, místo mouky jsem podle rad tady dala nastrouhaný brambor syrový, povařila, rozmixovala a dooooobré.

  • viktorie | 23. 10. 2011 15:42

    davam 1*. dala jsem tam mrkvicku a trosku mleka, super

  • pigiholka | 24. 9. 2011 12:53

    Zdravím všechny,polévka výborná,už si pochutnávám ;-)

  • pigiholka | 24. 9. 2011 12:52

    Zdravím všechny,polévka výborná,už si pochutnávám ;-)

  • lyskacerna | 18. 8. 2011 18:59

    chci se zeptat jak "převařujete vejce" také mám zážitek se salmonelou, ale vajec se vzdát nechci- takže máte tedy nějaký trik? :-) Díky

  • kačka | 4. 6. 2011 10:53

    Výborná fotka, když se na mi podíváte tvz. jiným okem, tak to vypadá jako nějaký dort z želatiny, který je nakrojený... :D Jsem si zprvu říkala, co to je?... :D

  • nnln | 26. 4. 2011 13:30

    recept jsem si trochu poupravila, zásmažku nedělala zvlášť, ale zaprášila přímo pórek, dala méně vody a nedávala masox a místo smetany mléko. Snad jsem recept neupravila až moc, ale polévka byla i tak výborná! tak dávám 1 a přidávám foto :-)

  • MartikK
    MartikK | 11. 3. 2011 22:28

    Nevím, jestli se v rámci nového webu ztratil velmi podobný recept na pórkovou polévku,. Ingredience jsou prakticky totožné (vody dávám určitě méně) a postup je: Pórek osmahneme na másle, zaprášíme moukou a trošku opražíme, pak zalijeme vodou, přidáme masox a trošku povaříme. Do hotové polévky přidáme smetanu a rozšlehané vejce. Tímto způsobem připravuji jakoukoli zeleninovou polévku, např. místo pórku dávám strouhanou mrkev, petržel, kedlubnu, případně dávám např. pórek s mrkví dohromady.

  • recepty73
    recepty73 | 9. 1. 2011 15:52

    Dobrá je i bez smetany,ale od doby,kdy si po takové dobrotě(nepřenařená vejce) přivezla dcera salmonelu,raději vždy převařím... ;-) .

  • Nikitta | 9. 1. 2011 15:21

    Dnes jsem vařila jako svou první polévku. Výborná, dávám 1*

  • hanimira | 15. 10. 2010 12:03

    Dobré

  • MIRKA AKRIM | 28. 1. 2010 11:27

    Delam podobne, spolecne s porkem osmahnu jeste nastrouhanou mrkev, pokracuji stejne, vyborne.

  • michal jakouš | 4. 12. 2009 18:52

    grandiozní polívčička ještě jsem přidal mrkvičku

  • Pavel Slonka | 25. 10. 2009 13:28

    Paní Tvarůžková má již asi deformaci způsobenou konzumním způsobem života, konzumace jídel z McDonalda, KFC a pod ... kde se považuje za chutné jíídlo připravené za použití různých chemických dochucovadel, rychlosolí, glutamátů, a jiných umělých svinstev :-) ....Jsem vařící můž ... vaření mě baví ... polévka je výborná, chutnala mi .. i mým dvěma dětem ( kterým jen tak něco nechutná ) i manželce ... prostě dávám jedničku. :-)

  • Lucie Gallischkova | 19. 10. 2009 15:57

    Zkoušela jsem, je výborná!!! Doma měla úspěch :-)

  • petra tvaruzkova | 14. 2. 2009 16:58

    polevka mne nijak nezaujala, uz ji nikdy delat nebudu. Musela jsem z ni ve finale pridanim mnoha prisad udelat uplne jinou polevku aby jsme meli co k veceri. Delala jsem ji podle receptu a nic jsem nespackala. V kazdem pripade, chybami se clovek uci a kazdemu chutna jine jineho protoze jinak nechapu ze tenhle receptma dobre hodnoceni.

  • Yveta Galová | 8. 12. 2008 14:25

    Místo mouky jsem použila na zahuštění pórkové polévky3 větší brambory na jemno nastrouhané. Protože v české kuchyni se mouka dává snad do všecho, tak se snažím vařit bez ní a jde to. Byla výborná.

  • hana Valentová | 16. 10. 2008 11:18

    Nebyla špatná, ale žádný zázrak to také není, nijak mě neuchvátila..

  • Deni K | 15. 10. 2008 11:00

    krémová polévka z pytlíku muškátového květu fy Avokádo: 300g pórku, 2 lžíce másla, 1/2 bujónové kostky, 250 ml smetany, 1 žloutek, 1 lžíce hladké mouky, na špičku nože muškátového květu, případně 1 smetanový sýr.Pórek omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Pak ho zalijeme 1,5 l vody, osolíme, přidáme máslo a bujónovu kostku a vaříme. Když jej pórek měkký, přidáme smetanu s rozšlehanou moukou a žloutkem a muškátový květ. Krátce povaříme a ihned podáváme. Podle chuti můžeme v polévce rozpustit smetanový tavený sýr.

  • Silva Zbořilová | 11. 10. 2008 12:44

    Dávám za jedna!Přesto,že porek nepatří k oblíbené zelenině,tato polévka je moc dobrá.Děkuji za recept!

  • Oldřich Gargulák | 11. 10. 2008 01:34

    Neznáte někdo náhodou postup jak, popř. z čeho připravit houstičky které by se v polévce aspoň 3 minuty nerozblemtaly? Asi takové jako dělá Vitana (nebo Knorr?) k pórkové polévce.

  • Jana Wernischova | 11. 10. 2008 00:14

    Takhle vařím pórkovou polévku psledních 30 let a máme ji moc rádi. Pokaždé do ní ale ještě usmažím housku na kostičky nebo udělám v topinkovači toust. Nedávám ale masox. Zkuste uvařit polévku bez něj. Za prvé je vv něm zbtečně mc soli, za druhé to není nic extra zdravého (zejména vaříte-li pro děti) a za třetí: budeme-li všude cpát masox, budou všechna jídla více méně podobná, nevynikne tolik jejich základní chuť podle použité suroviny.. Ale polévku boduju za 1.

  • Veronika Fišerová | 7. 10. 2008 13:52

    Skvělá polévka!

  • Janina Lojková | 2. 10. 2008 12:59

    To znám jako dietní polévku "doktora Zázračného".Dělám jí pravidelně a chutná celé rodině.Ale používám jen pór,zeleninový bujon,brambor.Kapku oleke.V této podobě je vhodná jako dieta.Dá se jíst i vlažná nebo pít horká z hrnku pokud jí celou rozmixujete.J

  • Dana Přibylová | 25. 9. 2008 07:03

    Vynikající!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Všem moc chutnalo.

  • Jaromíra Chlustinová | 1. 8. 2008 10:38

    Polévku krásně zahustíte jednou syrovou bramborou nastrouhanou na nejjemnějším struhadle a povaříte. Brambora udělá v polévce jakoby jemné nudličky a nemusíte dělat jíšku.

  • gaba hajkova | 31. 7. 2008 20:24

    Právě jsem dovařila, přesně podle receptu :-) byla to moje první pórková polévka a je vážně výborná. Jen pro efekt jsem navíc udělala malé toustíky se sýrem (opečený nakrájený rohlík), který jsem naaranžovala do talíře na nalitou polévku.

  • Jana Barcalová | 24. 2. 2008 13:10

    Polévka je senzační.Miluje jí celá rodina.Mňam mňam.Nikdy jsem pórkovou polévku neměla ráda,ale tahle mě tedy dostala !!Doporučuji všem.

  • Barbora Sychrová | 14. 1. 2008 13:16

    Polévku jsem dělala stejně jako Jaňulka, bramboru jsem uvařila ve slané vodě a polévku jsem potom už nemusela solit. Opravdu výborné :)

  • LILI | 26. 6. 2007 06:24

    Tady na Novém Zélandě nám ohromně chutnalo. Nic jsem nepřidávala a byla moc chutná. I pochvalu jsem dostala. Tak ji předávám autorce. Byla to fakt mňamka.

  • Jaňulka | 14. 4. 2007 20:01

    Fakt mňamka dostala jsem pochvalu jen jsem nedělala jíšku, ale přes síto jsem přepasírovala vařený brambůrek a pak jsem to rozmixovala. Opražila jsem k tomu ještě housku a výsledek byl úžasný!!!!

  • Zuzana Vlachová | 3. 4. 2007 17:34

    ja sem si jí rozmixovala a fakt je to dobrota

  • Anonym | 3. 4. 2007 11:14

    je to vyborna polevka ,jsem zni spokojena :-)

  • Lucy | 19. 11. 2006 12:26

    Polévku jsem vyzkoušela , přidala jsem brambor a strouhaný eidam cihla sýr. Je super. Příště vyzkouším nivu, dnes jsem jí doma neměla.

  • Mája | 2. 11. 2006 17:17

    Chválím, je výborná a už bych do ní nic nepřidávala. Všichni to tu nějak vylepšujou bramborama a nivou, ale nejlepší je stejně v originále jak je psáno v receptu. Nás co to čtou zajímá jak to jídlo chutná podle origoš receptu a ne všeljak upravená. To si můžu najít jinej recept....

  • Martina Baldrmanová | 17. 8. 2006 13:44

    S tím taveným sýrem a bramborami to byla pochoutka!

  • marie bozdechova | 9. 5. 2006 18:10

    taky ráda dělam porkovou polévku ale nedávám smetanu s vajíčkem ale nakonec usmažím 3vajíčka jako smaženici a dám do polévky ono to zároven zahustí nemusíme moc hustou

  • Klára | 27. 3. 2006 19:51

    Moc dobra! Mému milovanému bude taky chutnat, hlavně když jí udělám s nivou.

  • Vasek | 21. 1. 2006 17:03

    Varianta se sýrem je výborná. Osobne doporučuji zvolit nivu.

  • Jitka | 16. 1. 2006 15:56

    Dělám podobnou, jen nedávám žloutek ale jako zavářku používám nudle. A místo masoxu kostku slepičího bujonu.

  • Alice | 14. 1. 2006 13:19

    Výborná! Se sýrem a bramborama...mňam

  • Petra | 24. 8. 2005 11:15

    Nedavam muskatovy kvet ale orech a bujon davam zeleninovy

  • Ala | 22. 4. 2005 12:29

    Velmi dobrá. Podávám ji s opraženým na kostičky pokrájeným rohlíkem.

  • Martina Zaklová | 6. 4. 2005 13:13

    Je super,ale dělám jí na jíšce. Ten podušený pórek zasypu moukou:-)

  • Jana | 3. 2. 2005 09:14

    Dávám světlou jíšku i kostku nebo dvě taveného sýra. Dobrý je také polotvrdý sýr nastrouhaný na jemném struhadle a přidaný na závěr do polévky.

  • Tereza | 25. 1. 2005 08:46

    Já zase přidám jednu malou mrkev nastrouhanou nahrubo (lépe to vypadá) a hlavně - nezahušťuji jíškou, ale hodím do polévky (na 4 porce) jednu kostku taveného sýra (používám nějaký nízkotučný). Po rozpuštění je polévka krásně barevná a moc dobrá. Někdy též přidám na kostičky brambory.

  • Anonym | 18. 10. 2004 11:20

    A já to všechno dělám na kvasnicích, teprve potom to má chuť.

  • anonym | 2. 9. 2004 15:45

    Já přidávám ještě noky a to z jednoho vejce a polohrubé mouky v hrníčku udělám hustší těstíčko a potom vezmu lžičku a dělám lžičkou malé noky. Dobrou chuť

  • Anonym | 1. 8. 2004 10:55

    ¨Já přidávám ještě brambory na kostičky.

  • Anonym | 23. 4. 2004 15:24

    SUPR

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky Krémové a husté polévky Pórková
Polévky Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Máslo Muškátový květ Polohrubá mouka Pórek Smetana Sůl Voda Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jihočeské Kosmatice

Jihočeské Kosmatice

Srbský kotlet

Srbský kotlet

Hrnkové knedlíky s uzeným

Hrnkové knedlíky s uzeným

Kuřecí pomazánka

Kuřecí pomazánka

Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový

Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový

Citronová (pomerančová) bábovka

Citronová (pomerančová) bábovka

Těstoviny se žampiony ala pizza

Těstoviny se žampiony ala pizza

Bylinkový králík na žampionech

Bylinkový králík na žampionech

Ledový salát jako příloha

Ledový salát jako příloha

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

30 minut
Žloutkové řezy jako vánek

Žloutkové řezy jako vánek

20 minut
Mac and cheese s chřestem a hráškem

Mac and cheese s chřestem a hráškem

30 minut
Strakaté blondie

Strakaté blondie

40 minut
Whisky krkovice s opečenými bramborami

Whisky krkovice s opečenými bramborami

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Slaný chřestový koláč

Slaný chřestový koláč

Poslední sledované recepty

92
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
82
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
76
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
71
Dušené pepřové karé v cibuli
Dušené pepřové karé v…
70
Sedlácké karé (kotleta) - minutka
Sedlácké karé (kotleta) …

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

FOTO: Nazí cyklisté v ulicích. Naked Bike Ride frčí už v 80 městech světa

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Další doporučené recepty:

Pórková "malovaná" polévka
Pórková "malovaná" polévka
Pórková lehká polévka
Pórková lehká polévka
Pórková omáčka
Pórková omáčka
Pórková polévka III.
Pórková polévka III.
Pórková polévka s bylinkovými knedlíčky
Pórková polévka s bylinkovými knedlíčky
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
  • Recepty.cz
  • Pórková polévka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact