Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Anonym
|11. 1. 2008 23:59
určitě vyzkouším.... a hooodně pocukruju aby to nezhořklo...
Hanička
|11. 1. 2008 08:56
Udělala jsem těsto z poloviční dávky - na vyzkoušení.Nechala v lednici odležet.Dílky pomeranče jsem rozpůlila a obalila v cukru těsně pře zabalením do těsta. Nedělala jsem závin ale šátečky - do každého jsem dala jeden dílek (2 půlky). Pekla jsem na pečícím papíře. Šťáva z pomeranče nevytekla.Upečené jsem pocukrovala.Rodina je snědla ještě pomalu teplé a chutnalo jim.Nikdo si na hořkost neztěžoval.Je to další zajímavý nápad.Děkuji za recept.
Helena K.
|10. 1. 2008 16:00
Doprčic,jak je to možné,to se mi ještě nestalo.Obalila jste pomeranče v cukru?Také se musí prosladit těsně před zabalením.No mrzí mě to
jarmila
|10. 1. 2008 09:21
s nadšením jsem upekla a buhužel není k jídlu :-( protože pomeranč opravdu zhořknul.Škoda surovin.
Helena K.
|7. 1. 2008 19:36
Ještě jsem to nedělala,ale za pokus to stojí.Určitě nic nepokazíte
Hanička
|7. 1. 2008 14:15
Mám dotaz, nešly by podobným způsobem udělat šátečky - pouze s jedním kouskem pomeranče. Děkuji za odpověď.
Helena K.
|5. 1. 2008 11:47
Zatím jsem nezpozorovala,protože mi závin rodina hned zbaští.
Helena K.
|5. 1. 2008 11:46
Zatím jsem nepozorovala,protože mi závin rodina hned zbaští.