Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné bramborové knedlíky
Kuřecí prsíčka po provensálsku
Jáhlová polévka s houbami
Valašská zelňačka s houbami
Alfédovy panenky
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Grilovaná nebo pečená špeková zelenina
Jáhlové placičky s mrkví
Angreštové / rybízové knedlíky
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Čerstvé kimchi
Jablkový koláč ve skleničce
Čokoládové brownies
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou