Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerová pomazánka na chlebíčky
Tvarohový koláč báby Havelkové
Květáková polévka II.
Cuketová čína 3
Houskový knedlík
Výborná tvarohová pomazánka
Tuňákové karbanátky
Brokolicovo-bramborové placičky
Zapečené brambory s brokolicí a…
Těstovinový salát s tuňákem a…
Budapešť
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Trojí sladká ovesná kaše
Tvarohovojablečná bábovka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Asijské pikantní cuketové nudle
Tvarohové řezy s mákem