Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlá zelňačka
Čokoládová bábovka s vaječným koňakem
Drobenka na ovocný koláč
Senzační řezy z velkého plechu
Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou
Třené houskové knedlíky (nekynuté)
Zapečené brambory se zelím
Salámová Pizza z listového těsta
Hrubasova vepřová rychlovka
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Budapešť
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Trojí sladká ovesná kaše
Lotus cheesecake
Asijské pikantní cuketové nudle
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Tvarohové řezy s mákem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…