Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jemný ovocný dezert
Papriky plněné sýrem
Sýrová pomazánka s jogurtem
Kuřecí směs s bramboráčky
Arabský chléb - Pide
Vepřové kousky na paprice
Tzaziky
Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…
Kýta v žampionové omáčce
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Kouzelný vaječný koňak
Hovězí Massaman karí s batáty
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže
Sladký jogurt s kořením