Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jarní pomazánka
Pomazánka z krabích tyčinek III.
Caprese
Chléb skoro jako Šumava
Jablková buchta bez vajec
Duo bábovka
Žampionové placičky (karbanátky)
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Avokádová pomazánka na toasty
Pečené brambory s brynzou a slaninou
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake