Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Italské těstoviny
Zapečená polenta se sýrem
Kokosová roláda II.
Jablkový koláč se švestkami a…
Pečené vepřové koleno na zelí
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Zapečené brambory s brokolicí,…
Trhané vepřové
Minestrone
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…