Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Doudlebské vdolky
Rybí salát z králíka
Cuketa v sýrovém těstíčku
Pečené brambory s cibulí
Květákové těstoviny se šunkou a nivou
Přírodní plátek s křenovou omáčkou
Hrášková polévka s česnekovými…
Banánový chlebíček s kokosem
Rýže s vejci
Rychlé karí s květákem a batáty
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Brokolicová polévka se smetanou
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka