Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mexické placky tortillas z mouky
Vanilkové rohlíčky
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Senzační řezy z velkého plechu
Tvarohový švestkový koláč
Hermelínové ranečky se zeleninou
Panenky v parmském kabátku s…
Třešňové rizoto
Dušená mrkev v mletém mase
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Banánové lívance s kokosem a jablky
Kaštanová polévka
Hovězí Massaman karí s batáty
Kouzelný vaječný koňak
Sladký jogurt s kořením
Crumble s jablky
Citronový koláč z mléčné rýže