Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cibulová marmeláda
Kuřecí prsa se žampiony II.
Hamburger úžasné chuti
Mandle pražené v troubě
Kuře pečené na zelenině
Grilovaná tortilla s kuřecím masem a…
Zeleninová bramboračka
Jednoduchá vločková polévka s…
Krémové houbové rizoto
Rychlé karí s květákem a batáty
Brokolicová polévka se smetanou
Masové koule s bulgurem a zeleninou
Placky z quinoy
Rychlé bryndzové špecle
Kuskus s rajčaty a mátou
Čokoládový pudink
Polévka z červené čočky
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem