Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatarský biftek
Hrách na maďarský způsob
Muffinky borůvkové
Jablíčková rychlovka
Rychlá čína
Plněné žampióny speciál
Žampionový salát pro mlsné
Campari Orange Passion
Kuřecí nudličky po sedlčansku
Rychlé karí s květákem a batáty
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Brokolicová polévka se smetanou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka