Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kynuté těsto - základní recept
Losos v alobalu
Sekaná s kuskusem
Vajíčkový salát podle Šárky
Zapečené těstoviny co dům dal
Lískové koláčky
Palačinkové řízky s bešamelem
Přírodní maso s cuketou - minutka
Jablkovo-kokosová bábovka ze zakysané…
Cibulačka s toasty
Česneková pomazánka se sýrem
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Zelňačka s klobásou
Kuřecí kousky ve slanině
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čerstvé kimchi