Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Indická kuřecí stehna
Slané sýrové tyčinky
Špagety s brokolicí
Tortilla plněná mletým masem
Linecká velikonoční vejce II.
Krupicové knedlíky s jahodovou omáčkou
Povidlové kapsičky
Drobenkový koláč tvarohovo-pudinkový
Kuře v solné krustě
Smaženky z vánočky s pečeným zelím a…
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi