Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová krkovice se šlehačkou
Kakaové řezy s piškoty
Povidlové rohlíčky II
Medové řezy s Lučinou a mrkví
Hrachová, čočková, fazolová se…
Ovarová polévka se zeleninou
"Dospělácké" řezy
Králičí hřbet v hořčičné omáčce
Kuřecí maso s těstovinami
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Bramborový guláš
Dýňové muffiny
Vanilkový cheesecake
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dršťková polévka z václavek
Řepánky
Dýňový cheesecake s ricottou