Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Buchty
Hummus
Kokosky s marmeládou
Majonéza ze zakysané smetany
Pečená krůta s pečenými brambory a…
Dort "Hlava koně"
Bramborovo-květákové placičky
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Janina křenová omáčka s hrníčkovými…
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové rizoto
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami