Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dort od krtka
Univerzální bramborové těsto
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Kakaová buchta s polevou
Řezy z pudinku
Výborné mandarinkové řezy
Patizonové nudličky s masem
Gratinované brambory (nejen) se…
Kýta v žampionové omáčce
Mexický těstovinový salát
Jahodová marmeláda našich babiček
Čevapčiči
Focaccia
Třešňová marmeláda
Voňavý sirup z bezinkových květů
Salát little gem se slaninou a…
Jahodové knedlíky raz dva
Třešňový koláč s tvarohem