Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodové řezy VII.
Těstoviny brokolice ham a mňam
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Kokosovo-pomerančový koláč
Jogurtový tropik dort - nepečený
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Kuře pečené na bramboráku
Krémová kukuřičná polévka
Kuřecí se smetanou a špenátem
Cuketové cannelloni s ricottou
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Tabouleh
Domácí lučina
Bublanina s ostružinami
Bleskové kuře na paprice
Šopský salát
Vanilkový cheesecake