Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Drobenkový tvarohový dort
Olejová bábovka
Tvarohový tunel plněný ovocem
Rizoto z mletého masa
Křenová pomazánka z červené řepy
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Patizonová směs - bezmasá
Kuře na bramborách z remosky
Kapustové karbanátky s uzeným masem a…
Těstoviny s pečenými rajčaty, cuketou…
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Ostružinový koláč s broskvemi
Makovec se švestkami
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát