Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuličky z tatranek
Mramorové maso
Nafouklá jablíčková dobrota
Brokolicová krémová polévka II.
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Domácí chleba
Jablkový páj
Jahodová roláda II. - rychle a chutně
Vanilkový krém
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Vanilkový cheesecake
Rychlá bábovka
Maďarský guláš
Dýňový cheesecake s ricottou
Řepánky