Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dudácký guláš
Turecká pomazánka z lilku
Bábovka z jogurtu
Labužníkova kuřecí stehna
Domácí rohlíčky
Kuřecí prsa v slanině
Celerová krémová polévka
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Portobello s nivou a šunkou
Tagliatelle se žampiony
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi