Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Listové řezy s krémem
Plněné langoše
Dort Raffaelo
Superrychlý gyros
Avokádový krém
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Kuřecí nudličky v sladkokyselé…
Zeleninový salát s lososem a…
Bylinková žebírka na pivu
Polévka z lišek
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Houbový guláš
Topinky s houbami a čedarem
Koláč s kaki a skyrem
Podzimní salát Coleslaw
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem