Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smetanové kuřecí kousky s rýží
Hrstkové ovocné knedlíky
Balkánské řezy II.
Perníčky - hned měkké
Dušená krkovička se zeleninou
Dýně s kořenovou zeleninou
Zapečený lilek s tuňákem
Švestkové buchty s drobenkou
Zeleninové surimi tyčinky s rýží
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným