Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oravská kulaša
Švestková povidla bez míchání
Lahodná lepivá vepřová žebírka
Domácí Monte krém
Báječný hruškový (jablečný) koláč s…
Rajská omáčka z džusu
Jednoduchá lososová pomazánka z Lučiny
Piña colada / Koktejly
Kančí guláš - staročeský
Chili con carne
Turecká vejce
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci