Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mňam buřty
Brokolicová polévka s brambory
Mléčná rýže se skořicí
Chlebíčky s vejcem
Kopřivová velikonoční nádivka s vejci
Zapečené brambory s brokolicí a…
Pikantní vepřové se smaženou rýží
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Dušená kapusta se slaninou
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Česnečka
Polévka z červené čočky