Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jarní polévka
Dobré košíčky
Rýžové placky
Obalované koblížky
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Bramborovo - květáková polévka s…
Italská rybí polévka „caciucco“
Nejlepší vánoční krůta
Spaghetti alla Carbonara ( Podle…
Voňavé batátové karí
Krémová houbová polévka
Rizoto s kuřetem a liškami
Halloweenský perník
Dušené bílé zelí
Halloweenské cupcakes
Topinky s houbami a čedarem
Hruškový crumble s perníkem
Kaldoun s játrovými knedlíčky