Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový piškot s pudinkem
Bramborové knedlíky ze studených…
Bábovka s olejem
Zdravá dobrota z červené čočky a…
Zapečený bulgur
Vynikající vánoční štola
Cookies z ovesných vloček
Krkovička po cigánsku
Zeleninová bramboračka
Čočkový dhál
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Vanilkový cheesecake
Houbový guláš
Hrušková povidla
Topinky se smaženicí
Rychlá bábovka