Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šumavský králík
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Řezy Rafaelo III.
Bramborové placky se špenátovým…
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Makový koláč s rebarborou
Vepřové se smetanovo-žampionovou…
Ledové latte s Baileys
Ratatouille IV.
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Cuketové hranolky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger
Koláč s ricottou a bílou čokoládou
Nepečený ovocný dort