Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kapr po mlynářsku
Kuřecí salát
Oblíbený piškotový koláč s tvarohem a…
Grilovaný hermelín
Nakládané sýrové kostky
Jehněčí kýta pečená se 40 stroužky…
Ovocný koláč z pomazánkového másla
Jednoduché zeleninovo-uzeninové…
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Budapešť
Asijské pikantní cuketové nudle
Lotus cheesecake
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Tvarohové řezy s mákem
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Trojí sladká ovesná kaše
Podmáslový koláč s jablky a…