Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Blesková pomazánka
Nepečený jablkový dort
Jablkové řezy V.
Hrnková kávová buchta
Dietní buchta
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Kávový dort (řez) s pudinkem
Buchta Margot "píchaná"
Červené špagety
Bramborový koláč se zeleninou
Třešňový kompot
Citronové orzo se špenátem
Hrnková bublanina s třešněmi
Mexická kuřecí polévka
Těstovinový salát Caprese
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Klasický burger
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.