Pomeranč, rajčata, tuňák, vejce a olivový olej jsou nezvyklá, ale fantasticky svěží kombinace. Navíc vám příprava salátu nezabere víc, než čtvrt hodiny. Podávejte ho vychlazený s dobrým bílým chlebem nebo křupavou bagetou.
RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Těstovinový salát s tuňákem
Rýžový salát s tuňákem
Salát z kapusty s treskou
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Lahůdková sekaná
Pikantní pečená kuřecí stehna
Hmota Marshmallow - nahradí marcipán
Pstruh na másle
Špekové knedlíky v alobalu
Broskvový želé řez
Drobenkový vločkový koláč - snadno,…
Salát z buřtů
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Báječná cuketová polévka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Kynuté borůvkové knedlíky
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem
Meruňková marmeláda (džem)
Cukeťák z trouby
Hrnkový cuketový perník
Pečený květák s uzenou paprikou